ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα κατέφτασαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου κατά την υποδοχή τους στη χώρα μας, ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ συστήθηκε στον πρίγκιπα και του έπιασε κουβέντα ποδοσφαιρικού χαρακτήρα.
Ο Τέρενς Κουίκ αφού συστήθηκε, ενημέρωσε τον πρίγκιπα της Ουαλίας ότι είναι θερμός υποστηρικτής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Η αρχική αντίδραση του Καρόλου ήταν να γελάσει, ενώ στη συνέχεια απάντησε ότι, «Η Σίτι τα πάει λίγο καλύτερα», υπενθυμίζοντας ότι εκείνη ήταν η ομάδα που έφερε τον τίτλο του πρωταθλητή Αγγλίας στο Μάντσεστερ τη φετινή σεζόν και όχι η Γιουνάιτεντ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στο μουσείο Μπενάκη Μπέτυ Μπαζιάνα και δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί ο πρίγκιπας Κάρολος κατέθεσε στεφάνι από παπαρούνες
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έφτασαν στην Αθήνα Κάρολος και Καμίλα (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σχοινάς από Λευκωσία: Πρόληψη, αλληλεγγύη και απλούστευση οι ελληνικές προτεραιότητες για τη θωράκιση της γεωργίας απέναντι στις κρίσεις
- TUV NORD Hellas: Νέο εξειδικευμένο σεμινάριο – Κανόνες Ανταγωνισμού & Συμμόρφωση για επιχειρησιακά στελέχη
- Ελληνικός τουρισμός: Περισσότερες αφίξεις και εισπράξεις το 2025, με «αγκάθι» τις μέρες διαμονής – Γιατί φεύγουν πιο γρήγορα
- Παπαστεργίου: «Νέα εποχή στη διαστημική στρατηγική με μικροδορυφόρους, OroraTech και ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.