• LIFE&STYLE

    Κωνσταντίνος Χ: Ποιος είναι ο μεγάλος νικητής του MasterChef Junior

    • NewsRoom

    Ο μεγάλος νικητής και οι κριτές του MasterChef Junior


    Μεγάλος νικητής του MasterChef Junior αναδείχθηκε ο 12χρονος Κωνσταντίνος Χ. ο οποίος κατάφερε να εντυπωσιάσει για άλλη μια φορά τους κριτές και να κερδίσει τον τίτλο, αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 15.000 ευρώ.

    Ο Κωνσταντίνος ζει στην Αγία Βαρβάρα. Στην αρχή του διαγωνισμού είχε δηλώσει ότι αγαπάει πολύ το παιχνίδι και ότι έχει σκοπό να εκφραστεί με έναν δικό του, ιδιαίτερο τρόπο μέσα σ’ αυτό.

    Όταν ο Μανώλης Παπουτσάκης έκανε την ανακοίνωση τουμεγάλου νικητή, ο Κωνσταντίνος πέταξε από τη χαρά του και δήλωσε ότι με τα χρήματα που κέρδισε, θέλει να ακολουθήσει το όνειρό του και όταν μεγαλώσει να πάει σε σχολή μαγειρικής.

    Η Ελένη Ψυχούλη, ο Μανώλης Παπουτσάκης και η Μάγκυ Ταμπακάκη συνεχάρησαν και τα δύο κορίτσια, την Πόπη και την Κάτια, που κατάφεραν να φθάσουν στον τελικό και κατέκτησαν τη 2η και 3η θέση, αφού πήραν από 5.000 ευρώ η κάθε μία.

    Οι ταλαντούχοι μικροί μάγειρες διαγωνίστηκαν για τελευταία φορά τη Δευτέρα 24/12, σε τρεις δοκιμασίες, οι οποίες απαιτούσαν το απόλυτο της δημιουργικότητας και της φαντασίας τους!

    Ετοίμασαν ένα ορεκτικό, ένα κυρίως πιάτο και ένα γλυκό, δικής τους επιλογής! Έβαλαν όλη την έμπνευσή τους, τη δημιουργικότητά τους και τις μαγειρικές τεχνικές τους και παρουσίασαν το πιο εντυπωσιακό menu της ζωής τους, έχοντας στη διάθεσή τους όλο το pantry του MasterChef Junior.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μανούλα έγινε ηθοποιός του «Μπρούσκο»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέγκαν Μαρκλ: Αποκάλυψε πότε γεννάει

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αντώνης Ρέμος: Ποια είναι η αλήθεια για την εκπομπή του στον Alpha;



    ΣΧΟΛΙΑ