• Gossip

    Μανούλα έγινε ηθοποιός του «Μπρούσκο»

    • NewsRoom
    μπρουσκο

    Το cast της σειράς «Μπρούσκο»


    Τον ερχομό του πρώτου της παιδιού ανακοίνωσε μέσω Instagram η ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο», Στέλλα Κωστοπούλου. Η ταλαντούχα ηθοποιός παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Δημήτρη Κουλουμπή τον Μάιο και 3 ημέρες πριν τα Χριστούγεννα υποδέχτηκαν τον καρπό του έρωτά τους.

    Μετά το εξιτήριο που πήρε από το μαιευτήριο, η Στέλλα Κωστοπούλου ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ίδια μαζί με τον σύζυγό της και το νεογέννητο μωρό τους και έγραψε στη λεζάντα:

    «Δεν υπάρχει τρόπος να περιγράψει κανείς τα συναισθήματα που νιώθεις όταν γίνεσαι γονιός… Ψάχνω αυτές τις μέρες λόγια για να πω, όλα αποδεικνύονται φτωχά μπροστά στο μεγαλείο των στιγμών που ζήσαμε αυτές τις πρώτες μέρες που ήρθε στη ζωή μας το πλάσμα ετούτο. Το μόνο που ξέρω είναι ότι στις 22/12/2018 η ζωή μας απέκτησε πια άλλο νόημα, το μόνο σπουδαίο νόημα ως τώρα.

    Ευχαριστώ τη γιατρό μου, κα Ιωάννα Χριστοδούλου, για όλα! Είμαι ευγνώμων που έζησα αυτή την εμπειρία ζωής με εκείνη κοντά μου, καθώς και με τη μαία μου, κα Νίτσα Νοικοκύρη.

    Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα ήθελα να εκφράσω στον Όμιλο Ιασώ, καθώς και σε όλο το προσωπικό του – μας έκαναν όλοι να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας και μας προσέφεραν τα πάντα πριν καν το ζητήσουμε. Ευχαριστούμε από καρδιάς!».

    View this post on Instagram

    Δεν υπάρχει τρόπος να περιγράψει κανείς τα συναισθήματα που νιώθεις όταν γίνεσαι γονιός… Ψάχνω αυτές τις μέρες λόγια για να πω, όλα αποδεικνύονται φτωχά μπροστά στο μεγαλείο των στιγμών που ζήσαμε αυτές τις πρώτες μέρες που ήρθε στη ζωή μας το πλάσμα ετούτο. Το μόνο που ξέρω είναι ότι στις 22/12/2018 η ζωή μας απέκτησε πια άλλο νόημα, το μόνο σπουδαίο νόημα ως τώρα. Ευχαριστώ τη γιατρό μου, κα Ιωάννα Χριστοδούλου, για όλα! Είμαι ευγνώμων που έζησα αυτή την εμπειρία ζωής με εκείνη κοντά μου, καθώς και με τη μαία μου, κα Νίτσα Νοικοκύρη. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα ήθελα να εκφράσω στον Όμιλο Ιασώ, καθώς και σε όλο το προσωπικό του – μας έκαναν όλοι να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας και μας προσέφεραν τα πάντα πριν καν το ζητήσουμε. Ευχαριστούμε από καρδιάς! ❤?‍?‍? __________ #givingbirth #lifeexperience #actress #stellakostopoulou #purehappiness #happy #smile #newborn #myfamily #familymoments #christmasgift

    A post shared by Stella Kostopoulou Official (@stellakostopoulou) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μέγκαν Μαρκλ: Αποκάλυψε πότε γεννάει

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο Εθνικό Θέατρο χτες το βράδυ Αλέξης Τσίπρας και Μπέτυ Μπαζιάνα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ελένη Μενεγάκη vs Κατερίνα Καινούργιου: Ποια το φόρεσε καλύτερα; (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ