• LIFE&STYLE

    Μέγκαν Μαρκλ: Αποκάλυψε πότε γεννάει

    • Νίκη Καξερή

    Πρίγκιπας Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι


    Το πρώτο τους παιδί περιμένουν η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι με όλους να αναρωτιούνται για το φύλο και το όνομα του βασιλικού μωρού, αλλά και την ημερομηνία που αναμένεται να γεννήσει η Δούκισσα του Σάσεξ. Παρά το γεγονός ότι το Παλάτι του Κένσινγκτον αναλαμβάνει όλες τις επίσημες ανακοινώσεις εκ μέρους της βασιλικής οικογένειας, η Μέγκαν Μαρκλ πήρε την πρωτοβουλία και προχώρησε σε μία αποκάλυψη από μόνη της.

    Ανήμερα των Χριστουγέννων πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί έξω από την εκκλησία, όπου βρισκόταν η βασιλική οικογένεια προκειμένου να χαιρετήσουν και να ανταλλάξουν μερικές κουβέντες. Σύμφωνα με την Sun, μιλώντας με τον κόσμο, η Δούκισσα του Σάσεξ αποκάλυψε σε μία γυναίκα πότε γεννάει.

    «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία», ανέφερε η ίδια κάνοντας έτσι πολλούς να απορούν για το πότε ακριβώς θα γεννήσει.

    Προηγουμένως, την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης είχε κάνει τον Οκτώβριο μέσω Twitter το Παλάτι αναφέροντας, μάλιστα, ότι το μωρό αναμένεται να γεννηθεί την άνοιξη του 2019.

    Ωστόσο μετά την αποκάλυψη της Μαρκλ και το μέγεθος της κοιλίτσας της, ο βρετανικός Τύπος έχει πειστεί ότι πρόκειται να γεννήσει νωρίτερα.

    Η Μέγκαν Μαρκλ αγκαλιάζει μία θαυμάστρια που αναγνώρισε από το Instagram
    χαρι-μαρκλ
    Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κέιτ Μίντλετον vs Μέγκαν Μαρκλ: Ποια αντέγραψε ποια; (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: NBA All Star Game 2019: Πώς να ψηφίσετε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για να γίνει αρχηγός

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ελένη Μενεγάκη vs Κατερίνα Καινούργιου: Ποια το φόρεσε καλύτερα; (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ