• LIFE&STYLE

    Κωνσταντίνος Μπογδάνος-Ελένη Καρβελά: Τι αποκάλυψαν για την πρώτη γνωριμία και το γάμο τους

    • NewsRoom

    Ελένη Καρβελά και Κωνσταντίνος Μπογδάνος


    Άγνωστες πτυχές για την καθημερινότητά τους, αλλά και τη σχέση τους αποκάλυψαν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Ελένη Καρβελά, μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».

    Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποκάλυψε ότι η πρώτη γνωριμία με την σύζυγό του έγινε στην τηλεόραση.

    Εκείνη έκανε την πρακτική της στην εκπομπή του τονίζοντας, μάλιστα, πως το πρώτο διάστημα είχαν μία καθαρά επαγγελματική σχέση και μιλούσαν στον πληθυντικό.

    Βέβαια, δήλωσε πως υπήρξε από την πρώτη στιγμή αμοιβαία έλξη.

    Η πρόταση γάμου ήρθε πολύ αργότερα και με τον κλασσικό, πατροπαράδοτο τρόπο.

    «Της έκανα πρόταση γάμου με πολύ κλασικό τρόπο. Σε οικογενειακό τραπέζι, 1 Ιανουαρίου, ενώπιον οικογενείας. Τη ζήτησα από τον πατέρα της. Για μένα δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Κι αυτή είναι, αν θέλεις, η βαθιά φιλελεύθερη αντίληψη για τα πράγματα. Καθένας έχει δικαίωμα να αγαπά ό,τι τον συγκινεί», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

    Αν και η χρονική στιγμή του γάμου συνέπεσε με τις εκλογές, τελικά το γεγονός δεν στάθηκε εμπόδιο.

    «Το κανονίζεις τέλη Φεβρουαρίου, αρχές Μαρτίου και ο Τσίπρας προαναγγέλλει εκλογές μία μέρα πριν τον γάμο. Κάθεσαι και σκέφτεσαι… Με έχεις συκοφαντήσει, άνθρωποι που συμφωνούν ή έχουν συμφωνήσει κάποτε ιδεολογικά με έχουν δείρει, με έχεις απολύσει, δεν θα μου χαλάσεις και τον γάμο!

    Θα το κάνω στις 6 Ιουλίου. Αυτή ήταν η δική μου αντίδραση», είπε ο δημοσιογράφος και πολιτικός.

    Το ζευγάρι αναφέρθηκε και στις δουλειές του σπιτιού και συγκεκριμένα στο πλύσιμο των πιάτων με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο να δηλώνει ότι:

    «Είμαι ο άνδρας του σπιτιού και απαιτώ όταν πλένω τα πιάτα να έχει ζεστό νερό!».

    «Μαγειρεύουμε και οι δύο αλλά περισσότερο εγώ, γιατί λείπει. Ντελίβερι δεν παίζει, η μεγάλη μου αγάπη είναι η μαγειρική. Το ντελίβερι είναι το σουβλάκι. Αλλά μαγειρεύω καθημερινά», δήλωσε από την μεριά της η Ελένη Καρβέλα.

    «Μαγειρεύω πάστες, είμαι καλός ψήστης», πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.



    ΣΧΟΛΙΑ