• LIFE&STYLE

    Κωνσταντίνος Μπογδάνος – Ελένη Καρβέλα: Νέες φωτογραφίες από το γάμο τους στη Νάξο

    • NewsRoom


    Με μια παραδοσιακή τελετή στο νησί της Νάξου, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Ελένη Καρβέλα παντρεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, μια μέρα πριν ο γνωστός δημοσιογράφος διεκδικήσει την είσοδό του στη Βουλή, καθώς είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στην Α΄ Αθηνών.

    Ο υποψήφιος βουλευτής δημοσίευσε μάλιστα και μία φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook γράφοντας «Ανδρική φιλία. Το δεύτερο σημαντικότερο πράγμα στη ζωή μετά από την σωστή γυναίκα».

    Pre wedding δήλωση!

    Posted by Ανδρέας Παπαμιμίκος on Saturday, July 6, 2019

    Το μυστήριο τέλεσε ο Μητροπολίτης Παροναξίας, Καλλίνικος, ενώ κουμπάροι ήταν ο κοινός φίλος του ζευγαριού, Πάτροκλος Κουδούνης και η σύζυγός του, Αργυρώ.

    Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε ένα υπέροχο εκκλησάκι στο Κάτω Σαγκρί, ένα ημιορεινό χωριό της Νάξου, τόπο καταγωγής της γιαγιάς του Κωνσταντίνου! Μια ημέρα πριν τον γάμο τους στην Νάξο, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Έλενα Καρβέλα διοργάνωσαν ένα ολοήμερο beach party για τους καλεσμένους του, με φαγητό και κρασί!

    Η νύφη προτίμησε ένα απλό, κλασικό νυφικό το οποίο τελειοποίησε με ένα αέρινο πέπλο, ενώ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος επέλεξε ένα σκούρο μπλε κουστούμι.



    ΣΧΟΛΙΑ