• Πολιτική

    Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Τι απάντησε στην… ευχή του Τσίπρα

    • NewsRoom


    Καλή επιτυχία στον Μπάμπη Παπαδημητρίου και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο που κατεβαίνουν με τη ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές, ευχήθηκε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της χθεσινής του συνέντευξης στον ΣΚΑΪ.

    «Υπάρχουν δημοσιογράφοι στον ΣΚΑΪ που διαμορφώνουν μια εικόνα που στερεί το κύρος της αντικειμενικότητας από έναν σταθμό που κατέχει μια δημόσια συχνότητα. Αυτό δεν κάνει καλό ούτε στο ίδιο το κανάλι. Εγώ δεν θέλω να μείνω εκεί, αλλά θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους δημοσιογράφους που κατεβαίνουν με τη Νέα Δημοκρατία και κυρίως στον κ. Παπαδημητρίου και στον κ. Μπογδάνο. Θεωρώ ότι είναι πιο λογικό να εκφράζονται υπέρ της ΝΔ από τη θέση του βουλευτή παρά από τη θέση του δημοσιογράφου που οφείλει να κρατά κάποια κριτήρια αντικειμενικότητας» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

    Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έδωσε την απάντησή του μέσω Twitter στον πρωθυπουργό, δίνοντάς του ραντεβού στη Βουλή.

    «Ευχαριστώ, @atsipras. Με τη βοήθειά σου και την ψήφο της Αθηναίας και του Αθηναίου, θα τα πούμε στη βουλή. Εκεί θα καταλάβεις τί θα πει συντηρητικός φιλελεύθερος και πατριώτης. Δυστυχώς, από τη ΝΔ, όπου ανήκω ακριβώς διότι εκεί εκφράζομαι ελεύθερα, δεν θα μπορείς να με απολύσεις» έγραψε.

     



    ΣΧΟΛΙΑ