• LIFE&STYLE

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τι απάντησε σε όσους την αποκαλούν «διπρόσωπη» (video)

    Σπυροπουλου-Κωνσταντινα

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου


    Από το ένα event στο άλλο εμφανίζεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μετά την αποχώρησή της από το Survivor και την επιστροφή της στην Ελλάδα. Η παρουσιάστρια που κατάφερε να ανακηρυχθεί σε «Βασίλισσα» του Twitter και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις μέσα από τη συμμετοχή της στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης, παραχωρεί συνεχώς συνεντεύξεις, καθώς είναι ένα από τα πιο «καυτά» πρόσωπα αυτή την περίοδο.

    Μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις που δέχεται είναι σχετικά με την συμπεριφορά της απέναντι σε παλαιότερους συνεργάτες της, τις δηλώσεις των πρώην συμπαικτών της που κάνουν λόγο για «διπροσωπία», αλλά και την κόντρα της με την Σάσα Σταμάτη. 

    Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φαίνεται πως αντιμετωπίζει με χιούμορ και αυτοσαρκασμό τα εν λόγω ερωτήματα. Βέβαια, όπως υποστηρίζει έχει δώσει τις απαντήσεις της στο παρελθόν και πλέον έχει γυρίσει νέα σελίδα στη ζωή της.

    «Να μου πεις με ποιο πρόσωπο ήρθα σήμερα, με το ένα ή με το άλλο; Τα είπαμε ούτως ή άλλως οι δυο μας και θα τα λύσουμε. Το είπε και η Σάσα στην εκπομπή ότι έχει λάβει ένα τέλος η ιστορία αυτή. Έχω δώσει τις απαντήσεις, δεν θέλω να το ανοίγουμε άλλο, η ζωή προχωράει. Κανείς δεν γύρισε την πλάτη σε κανέναν. Τα κανάλια, οι άνθρωποι και τα πάντα όλα είναι δούναι και λαβείν, είναι ένας κύκλος, εδώ θα είμαι κι εσείς και όλοι», δήλωσε στην κάμερα η παρουσιάστρια.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κ. Σπυροπούλου: Πώς εξήγησε την «φωτογραφία με το κινητό» στην παραλία του Survivor (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάσα Σταμάτη για την αγωγή της Κ. Σπυροπούλου: Έχω τα μηνύματά της, αλλά είναι ξεφτίλα να τα δείξω

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor-spoiler: Αυτή η ομάδα θα κερδίσει σήμερα την ασυλία (video)



    ΣΧΟΛΙΑ