• LIFE&STYLE

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο κατήφορος της ξανθιάς ενζενί

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου


    Στο μυθικό φιλμ «Ο κατήφορος» η ξανθιά ενζενί τότε της εποχής Ζωή Λάσκαρη μένει να τρέχει γυμνή στον δρόμο, όταν ο κινηματογραφικός εραστής της  Νίκος Κούρκουλος αποφασίζει να την εκδικηθεί. Δεκαετίες αργότερα μια άλλη ξανθιά ενζενί, η χαριτόβρυτος Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ζει τον δικό της τηλεοπτικό «κατήφορο», ειδικά μετά τα όσα έπραξε προ ημερών.

    Είναι και αυτή γυμνή, τηλεοπτικά ομιλώντας, με τα όσα έπραξε όταν συνάντησε τον πρώην σύντροφό της Γιώργο Κοτσοβό να συνομιλεί τρυφερά με μια άλλη κοπέλα.   

    Αυτή η τυχαία συνάντηση σε νυχτερινό ναό με τον νεαρό επιχειρηματία ο οποίος φλέρταρε μια άλλη γυναίκα, κατέληξε σε έναν ορμητικό καυγά, την σκισμένη μπλούζα του Κοτσοβού, έντονες λεκτικές αντεγκλήσεις και φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο σε sites και περιοδικά.

    Ήταν το κερασάκι-για πολλούς-στην τούρτα για τα όσα πράξει στην μέχρι τώρα πορεία της ένα κορίτσι από την Ρόδο με ωραία εμφάνιση που ξεκίνησε την καριέρα της ως «υποδοχή» σε κάποια μαγαζιά της Γλυφάδας για να βρεθεί μέσα σε μόλις δύο χρόνια βασική παρουσιάστρια τηλεοπτικού μαγκαζίνο στον Alpha.

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

    Μετά από τηλεοπτικά διαφημιστικά όπου υποδυόταν την ξανθιά bimbo και κάποια περάσματα ως διακοσμητική «γλάστρα» σε πρωινά και μεσημεριανά, ήρθε η μεγάλη ευκαιρία στο κανάλι του κ. Κοντομηνά.     

    «Απλά έτυχε» όπως είπε η ίδια σε μια αλήστου μνήμης τηλεοπτική της συνέντευξη στα πρώτα της βήματα να είναι πολύ τυχερή-στο χωριό μου πάντως αλλιώς τη λένε αυτή την τύχη-και  επιλέχθηκε αρχικά για να είναι δίπλα στην Γερμανού-τότε που έφαγε την Αραβανή το μαύρο σκοτάδι-την επόμενη χρονιά δίπλα στη Καραβάτου και μετά βασική παρουσιάστρια εκπομπής.

    Έφευγαν νύχτα

    Η απίστευτη προώθηση της οποίας έλαχε από τον Alpha όπου κάποιοι την εμφάνιζαν περίπου ως τη νέα Μενεγάκη όχι μόνο της έκανε κακό, αλλά την ώθησε σύμφωνα με τα όσα έχουν γραφτεί να λειτουργεί περίπου ως καναλάρχισα με ότι αυτό συνεπάγεται.

    Η εύνοια του κ. Δημήτρη Κοντομηνά φέρεται να ήταν τέτοια, που όλο το σύστημα του καναλιού έπεσε πάνω της, με πρώτη και καλύτερη την κ. Ζίνα Κουτσελίνη.

    Αυτή ανέλαβε να την προετοιμάσει κατάλληλα για την πρώτη σεζόν του «Σπίτι μου-σπιτάκι μου» όμως η νεαρά αποδείχθηκε ακατάλληλη μαθήσεως.

    Η Κουτσελίνη έφυγε νύχτα και λίγο αργότερα έφυγε και ο Τζόνι Καλημέρης ο οποίος φέρεται να πρότεινε κόψιμο της εκπομπής, ενώ αυτό έπραξαν και αρκετοί συνεργάτες που δεν μπόρεσαν να αντέξουν την υπεροπτική έως προσβλητική συμπεριφορά της.

    Η χαριτόβρυτος ξανθιά θεωρώντας ότι είναι στο απυρόβλητο, συνέχισε να κινείται στους ίδιους αρχηγικούς ρυθμούς, παρά το γεγονός ότι οι τηλεθεάσεις της ήταν και παραμένουν χαμηλές.

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

    Το προ ημερών επεισόδιο με τον πρώην της ήρθε να αποδείξει περίτρανα ότι η κ. Σπυροπούλου δεν γνωρίζει την λέξη αιδώ και δεν έχει καταλάβει το σημαντικότερο. Ότι πέρα από δημόσιο πρόσωπο, είναι και μια-ο Θεός να την κάνει-τηλεοπτική περσόνα, που οφείλει να προσέχει και να τιμάει πρωτίστως η ίδια, την δημόσια εικόνα της.

    Ναι, είναι άνθρωπος, ναι μπορεί να βίωσε μια ερωτική απογοήτευση και ναι είδε τον πρώην της να φλερτάρει με μια άλλη, αυτό όμως δεν της δίνει το δικαίωμα να συμπεριφέρεται σαν να είναι θύμα στο thrash show του Τζέρι Σπρίνγκερ, όπου πρώην μαλλιοτραβιούνται με νυν.

    Η Σπυροπούλου είναι σημείο των καιρών που ζούμε και της τηλεόρασης που έχουμε, η οποία παρά τις δεδομένες καλές στιγμές της κατακλύζεται από εκπομπές χωρίς λόγο ύπαρξης όπως αυτή της κ. Σπυροπούλου.

    Μιας νεαρής που νόμιζε ότι έφτανε η εμφάνισή της και η εύνοια ενός σταθμού για να κάνει το μεγάλο μπαμ στην μικρή οθόνη, πιστεύοντας ότι ήρθε για να μείνει.

    Με το συμβόλαιο της να λήγει στο τέλος της σεζόν, πολύ δύσκολα θα μείνει στον σταθμό λένε οι καλά γνωρίζοντες την πορεία της ξανθιάς που μέχρι πέρυσι κυκλοφορούσε στον Alpha νομίζοντας ότι αυτή είναι και άλλη δεν είναι.                    

    Σε μια από τις αξέχαστες τηλεοπτικές συνεντεύξεις της στα «Καρντάσιανς» πριν από δύο χρόνια-την πρώτη της για την ακρίβεια- απέδειξε περίτρανα ότι είναι μια μέτρια τηλεοπτική προσωπικότητα, χωρίς κανένα βάθος.

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

    Η συνέχεια δεν εξέπληξε κανέναν, όχι τουλάχιστον αυτούς που γνώριζαν πως συμπεριφερόταν όντας μόνιμα τρίτη στις τηλεθεάσεις, αφού ούτε οι επισκέψεις σε μοναστήρια, ούτε οι αναρτήσεις στα social media έφεραν αποτέλεσμα.

    Το επεισόδιο με τον Κοτσοβό δεν ήταν το μόνο. Προ μηνών έχοντας βγει με τις φίλες της κατέληξε στον Σάκη Ρουβά και απαιτούσε να βρεθεί μέσα σε ένα κατάμεστο μαγαζί, πρώτο τραπέζι για την ίδια και την παρέα της.

    Τσακώθηκε με τους μετρ, φώναξε αλλά τελικά έκατσε εκεί που της βρήκαν, βράζοντας από μέσα της για το όλο σκηνικό.

    Δείγμα και αυτό του χαρακτήρα μιας νεαρής που νόμιζε και ίσως εξακολουθεί να νομίζει ότι είναι κάποια που ήρθε για να μείνει, αδυνατώντας να καταλάβει, ότι σχεδόν όλοι την έχουν κάνει delete…         

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΜΟΝΟ ΕΔΩ:To Black Friday έφτασε!!! Δείτε τι γίνεται αυτή τη στιγμή στα Public στο Σύνταγμα (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Justin Timberlake: Ο ποπ σταρ “χτυπάει” επιχειρηματικά Coca Cola και Pepsi

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άρης Σπηλιωτόπουλος: Βραδινή έξοδος με … μαύρα μαλλιά και μουστάκι (pics & video)



    ΣΧΟΛΙΑ