• LIFE&STYLE

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μετακόμισε στο σπίτι του επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλου

    • NewsRoom

    Βασίλης Σταθοκωστόπουλος και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου


    Τον απόλυτο έρωτα φαίνεται πως ζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον επιχειρηματία, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, καθώς πληροφορίες θέλουν το νέο ζευγάρι της πόλης να συζεί.

    Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια και πρώην διαγωνιζόμενη του Just the 2 of Us, μετά τον χωρισμό της από τον πρώην αρραβωνιαστικό της Δήμητρας Αλεξανδράκη, Δημήτρη Μηλιώνη, βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, με τον οποίο περνάει πολύ χρόνο μαζί.

    Μάλιστα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Real News, το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να μετακομίζει στο σπίτι του συντρόφου της. Βέβαια, δεν άλλαξε περιοχή. Αντίθετα, παραμένει στην αγαπημένη της Γλυφάδα, όπου βρίσκεται η οικία του επιχειρηματία.

    Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο γυμναστήριο, μετά την περίοδο της καραντίνας και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ενδιαφέρθηκε ερωτικά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αφού είχαν περάσει μαζί ένα χρονικό διάστημα.

    Εκτός από τα προσωπικά της, η παρουσιάστρια διανύει την καλύτερη περίοδο και επαγγελματικά, καθώς φήμες θέλουν να αναλαμβάνει το δικό της talk show στο OPEN, έπειτα από παρότρυνση του καλού της φίλου και παραγωγού, Νίκου Κοκλώνη.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ