• LIFE&STYLE

    «Κόλαση» στο Survivor: Οι αλλαγές που θα ταρακουνήσουν τις δύο ομάδες

    • Νίκη Καξερή


    Την μία αλλαγή μετά την άλλη ανακοινώνει ο Σάκης Τανιμανίδης στο φετινό Survivor με στόχο να κεντρίσει ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Αυτή τη φορά, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης θα ανακοινώσει ότι νέοι παίκτες θα φτάσουν στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να ενισχύσουν τους Μαχητές και τους Διάσημους, αντίστοιχα.

    Η ένταξη νέων παικτών στις δύο ομάδες πρόκειται να προκαλέσει αναστάτωση, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του gossip-tv, τέσσερα είναι τα νέα πρόσωπα θα κάνουν την είσοδό τους στο παιχνίδι. Δύο παίκτες θα μπουν στην ομάδα των Μαχητών και δύο στην ομάδα των Διασήμων.

    survivor

    Νωρίτερα, έγινε γνωστή η είδηση ότι ο «Μισθοφόρος» Κώστας Αναγνωστόπουλος, που πέρσι κατάφερε να φτάσει μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor, ταξίδεψε για τον Άγιο Δομίνικο.

    Ο Αναγνωστόπουλος μαζί με το καρπουζί μαγιό του πρόκειται να κάνει guest εμφάνιση και θα αγωνιστεί και με τις δύο ομάδες.

    μιθσοφόρος

    Η παραγωγή είχε κάνει αρχικά την πρόταση στον Γιώργο Αγγελόπουλο, ωστόσο ο ίδιος την απέρριψε, καθώς είχε γυρίσματα για τη σειρά του Alpha, Τατουάζ.

    αγγελοπουλος
    Σκηνή από την τηλεοπτική σειρά Τατουάζ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώς σχολίαστηκε η κόντρα των Μαχητών από Βασάλο-Βαλαβάνη (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει απόψε (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δήλωση-βόμβα από παίκτη του Survivor: «Είχα την Βαλαβάνη δίπλα μου και μου την πήρε ο Βασάλος!» (video)



    ΣΧΟΛΙΑ