ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των Μαχητών σχολιάστηκε αρνητικά στην εκπομπή Survivor: Πανόραμα. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος δε θα μπορούσαν να μην αναφερθούν στο θέμα που έχει προκύψει στην ομάδα των Μαχητών.
Μετά την Μαρίνα, στο στόχαστρο μπήκαν ο Νικόλας Αγόρου και ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, οι οποίοι είναι προτεινόμενοι προς αποχώρηση. Ο Ηλίας και οι υπόλοιποι παίκτες συμμάχησαν και κατάφεραν να φέρουν σε δύσκολη θέση τους δύο φίλους.
Η παρουσιάστρια του Survivor: Πανόραμα δήλωσε ότι όλοι οι παίκτες θα έπρεπε να μιλήσουν ξεκάθαρα, ώστε να λύσουν τα θέματα που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ τους.
«Αντί να κοιτάξουν να τα βρουν, πάνε και ψηφίζονται στο Συμβούλιο», σχολίασε η Ντορέττα, μεταξύ άλλων.
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ως πρώην παίκτες με τη συμμετοχή τους στο περσινό Survivor, μίλησαν και οι ίδιοι για την κλίκα και τον χαρακτηρισμό «Αγία Τριάδα», της Μελίνας.
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει απόψε (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξανά στο Survivor o Μισθοφόρος (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Μαρίνα δικαιολογεί τη συμπεριφορά του Θοδωρή (video)

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.