• LIFE&STYLE

    «Κόλαση» στο My Style Rocks με Δήμητρα Αλεξανδράκη και Τζώρτζια Παναγή (video)

    • NewsRoom

    Τζώρζια Παναγή και Δήμητρα Αλεξανδράκη στο My Style Rocks


    Άγριο καυγά πυροδότησε η κριτική της Τζώρτζιας Παναγή μεταξύ της ίδιας και της Δήμητρας Αλεξανδράκη, στο επεισόδιο της Τετάρτης του My Style Rocks.

    Αφορμή στάθηκε το σχόλιο της Κύπριας παίκτριας, κατά τη διάρκεια της κριτικής της για το outfit της Κορίνας Αδραμιτίδου. Η Τζώρτζια υποστήριξε ότι το δεν ταιριάζει το συγκεκριμένο outfit με το concept, που την ήθελε σε διακοπές στο Κάιρο.

    «Αρχικά, πριν να βάλεις το άλλο από πάνω, μου θύμισε λίγο κινέζικο, δεν ξέρω γιατί», ξεκίνησε να λέει η Τζώρτζια και πρόσθεσε:

    «Μπορεί να κάνει λίγο ότι πας να πάρεις παραγγελία από κάποιο εστιατόριο. Για Κάιρο, το φανταζόμουν πολύ διαφορετικό. Λίγο πιο 80’s στιλ το ‘χω στο μυαλό μου. Αυτό δεν μου κάνει καθόλου Κάιρο εμένα.

    Είσαι πολύ ωραία, πολύ στυλάτη, αλλά όχι για Κάιρο. Θα σε σταματήσουν σίγουρα στο αεροδρόμιο να σε ρωτήσουν ‘Είσαι κάτι; Πας κάπου;’. Μου κάνει περισσότερο η Αίγυπτος για 80’s. Με τζιν και τζάκετ».

    Στα σχόλια αυτά, δεν άντεξε και αποφάσισε να επέμβει η Δήμητρα Αλεξανδράκη λέγοντας ότι: «Συγγνώμη που διακόπτω. Ό,τι λες είναι άκυρο!», ενώ δεν δίστασε να προσθέσει: «Σταμάτα να μιλάς!».

    Θέλοντας να κάνει χιούμορ, η Δήμητρα άρχισε να μιλάει κρητικά, καθώς της θύμισε το οutfit της Κορίνας, την κρητική παραδοσιακή φορεσιά, κάτι που έκανε την Τζώρτζια να την αποκαλέσει «βλαχάρα».

    Αυτό ήταν αρκετό για να ξεκινήσει ένας «μέγκα»-καυγάς, με την Δήμητρα να παρεξηγείται και να ρωτάει την συμπαίκτριά της:

    «Δηλαδή, αποκαλείς τους Κρητικούς βλάχους;» και την Τζώρτζια να απαντά: «Όχι, εσένα!».

    «Και κατηγορείς τους Κρητικούς, ενώ εσύ είσαι από την Κύπρο και μιλάτε πολύ χειρότερα; Σε ενόχλησε η προφορά που έχουμε εμείς στην Κρήτη και λες βλαχάρα; Θες μ@δομ@νι, πάμε μ@δομ@νι!», είπε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Αλεξανδράκη, προκαλώντας πανικό στο πλατό του My Style Rocks, αλλά και στα social media.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ