• LIFE&STYLE

    Κιμ Καρντάσιαν: Στο Met Gala με το θρυλικό φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε

    • NewsRoom
    Η Κιμ Καρντάσιαν με το θρυλικό φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε

    Η Κιμ Καρντάσιαν με το θρυλικό φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε


    Τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας και η Κιμ Καρντάσιαν δεν αποτελεί εξαίρεση!

    Αυτό απέδειξε η εμφάνιση της Κιμ Καρντάσιαν στο Met Gala, η οποία φόρεσε το εμβληματικό φόρεμα που είχε βάλει η Μέριλιν Μονρόε όταν ευχόταν «Χρόνια Πολλά» στον τότε πρόεδρο J F. Kennedy το 1962.

    Το αστραφτερό διάφανο φόρεμα εκτίθεται στο μουσείο του Ripley’s Believe It or Not στο Ορλάντο της Φλόριντα, αφού το αγόρασαν από τον οίκο Julien’s Auction για 4,81 εκατομμύρια δολάρια – τιμή που το καθιστά ένα από τα πιο ακριβά φορέματα που έχουν πουληθεί ποτέ.

    Η επίσκεψη της Κιμ Καρντάσιαν στο μουσείο στις 23 Απριλίου με τον Πιτ Ντέιβιντσον οδήγησε τους θαυμαστές της να υποθέσουν ότι θα μπορούσε να φορέσει το συγκεκριμένο φόρεμα στο Met Gala.

    Η ίδια με ανάρτησή της στο Twitter, δηλώνει ότι είναι τιμή της που φοράει το εμβληματικό φόρεμα που φόρεσε η Μέριλιν Μονρό το 1962. Παράλληλα, αναφέρει ότι το εντυπωσιακό φόρεμα κοσμείται από περισσότερα από 6.000 κρύσταλλα ραμμένα στο χέρι από τον Jean Louis.

    Ωστόσο, η Κιμ Καρντάσιαν αποκάλυψε στη Vogue ότι ακολούθησε συγκεκριμένη διατροφή, καθώς έπρεπε να χάσει 8 κιλά, σε μόλις λίγες ημέρες, για να φορέσει το «ακριβότερο φόρεμα του κόσμου».

    «Είχα την ιδέα να το δοκιμάσω και να το φορέσω. Το έφεραν με ένοπλους φρουρούς και γάντια. Το δοκίμασα και δεν μου έμπαινε. Έπρεπε να χάσω 8 κιλά. Αλλά ήμουν αποφασισμένη να το φορέσω. Τα κατάφερα», ανέφερε.

    «Φορούσα στολή σάουνας δύο φορές την ημέρα, έτρεχα στο διάδρομο, έκοψα τελείως τη ζάχαρη και κάθε υδατάνθρακα και έτρωγα μόνο τα πιο καθαρά λαχανικά και πρωτεΐνες» είπε στο περιοδικό.

    Η εμφάνισή της ολοκληρώθηκε με ένα εκθαμβωτικό ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια και ασημένιες γόβες, ενώ χρειάστηκαν 14 ώρες για να γίνει ξανθιά.

    Η Κιμ Καρντάσιαν με το θρυλικό φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε
    Η Κιμ Καρντάσιαν με το θρυλικό φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε

    Όπως έγινε επίσης γνωστό, η Κιμ Καρντάσιαν φόρεσε το αυθεντικό φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε μόνο για λίγα λεπτά, καθώς άλλαξε σε ένα αντίγραφό του μόλις περπάτησε στο κόκκινο χαλί, προκειμένου να βεβαιωθεί ότι δε θα καταστραφεί μέσα στο πάρτι του Met Gala.

    «Σέβομαι εξαιρετικά το συγκεκριμένο φόρεμα και όσα σημαίνει για την αμερικανική ιστορία» δήλωσε στη Vogue. «Δε θα ήθελα ποτέ να καθίσω σε αυτό ή να φάω κάτι φορώντας το ή να έχω τον φόβο πως μπορεί να πάθει οποιαδήποτε ζημιά».

    Ο Πιτ Ντέιβιντσον, τη συνόδευσε με ένα κομψό μαύρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και μαύρα γυαλιά.

    Ο κωμικός – που σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror επισκιάστηκε από την σύντροφό του – μίλησε στους παρουσιαστές του γκαλά για το πόσο όμορφη ήταν η Κιμ και αποκάλυψε ότι τον απέτρεψε να φορέσει καπέλο.

    Πιτ Ντέιβιντσον και Κιμ Καρντάσιαν (Πηγή: marieclaire.co.uk)

    Διαβάστε επίσης:

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 3 Μαΐου 2022

    Στην Ουκρανία η Αντζελίνα Τζολί



    ΣΧΟΛΙΑ