• LIFE&STYLE

    Κιμ Καρντάσιαν-Κάνιε Γουέστ: Η επεισοδιακή συνάντηση, η κρίση στον γάμο τους και η δημόσια συγγνώμη

    • NewsRoom

    Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ και Κάνιε Γουέστ


    Στο Γουαιόμινγκ πέταξε η Κιμ Καρντάσιαν Γουεστ προκειμένου να συναντήσει τον σύζυγό της, Κάνιε Γουέστ, για πρώτη φορά μετά τις επεισοδιακές αναρτήσεις του ράπερ στο Twitter και την αποκάλυψη ότι πάσχει από διπολική διαταραχή.

    Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι εντόπισε το διάσημο ζεύγος, το οποίο και απαθανάτισε σε στιγμές έντασης στο αυτοκίνητό τους.

    Φορτισμένη συναισθηματικά και με δάκρυα στα μάτια φαίνεται η Κιμ Καρντάσιαν να μιλάει στον Γουεστ, με τη δημόσια συγγνώμη να έρχεται πάλι μέσω Twitter μια μέρα αργότερα.

    «Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τη γυναίκα μου, την Κιμ, που δημοσίως μίλησα για να ένα τόσο προσωπικό θέμα. Δεν την κάλυψα, όπως με καλύπτει εκείνη. Κιμ, θέλω να σου πω ότι γνωρίζω πως σε πλήγωσα. Σε παρακαλώ συγχώρεσέ με. Σε ευχαριστώ που πάντα βρίσκεσαι στο πλευρό μου», έγραψε ο ράπερ, ο οποίος πριν από μερικές εβδομάδες ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές για την προεδρία των ΗΠΑ.

    Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας Daily, επικαλλούμενη πηγή από το κοντινό περιβάλλον της ριάλιτι σταρ, η Κιμ βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μετά το ξέσπασμα του άνδρα της.

    «Αυτή τη στιγμή είναι άσχημα ψυχολογικά και νιώθει εξουθενωμένη. Νιώθει βαθιά πληγωμένη από τον Κάνιε. Έχει προσπαθήσει πολλές φορές να πλησιάσει τον Κάνιε και εκείνος την αγνοεί. Η κατάσταση μεταξύ τους είναι πολύ άσχημη. Αποφάσισε να πετάξει μέχρι το Cody για να τον συναντήσει και να του μιλήσει αυτοπροσώπως. Δεν της αρέσει να την αγνοούν», αναφέρει.

    Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ

    Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα, ο Κάνιε Γουέστ ξέσπασε στο Twitter με μια σειρά από θυμωμένα tweets κατά της συζύγου του, αλλά και της πεθεράς του, Κρις Τζένερ, ενώ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του συγκέντρωσης ανέφερε ότι όταν η σύζυγός του έμεινε έγκυος στο πρώτο τους παιδί, την Νορθ Γουεστ, εκείνος επιχείρησε να την πείσει να το «ρίξει».

    Από την πλευρά της, η Κιμ Καρντάσιαν αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της πάσχει από διπολική διαταραχή προκειμένου να «μαζέψει» τα tweets και να προστατεύσει τόσο τον ίδιο όσο και την ίδια και την οικογένειά της.



    ΣΧΟΛΙΑ