• LIFE&STYLE

    Κιμ Καρντάσιαν – Κάνιε Γουέστ: Η απίθανη θεωρία για το όνομα που θα δώσουν στο τέταρτο παιδί τους

    • NewsRoom

    Η Κιμ Καρντάσιαν με την κόρη της, Νορθ στο baby shower του τέταρτου παιδιού της


    Μα, τι σκέφτονται Κιμ και Κάνιε, τέλος πάντων!

    Μετά την είδηση της γέννησης του τέταρτου παιδιού τους, μέσω παρένθετης μητέρας, ξεκίνησαν όλοι να αναρωτιούνται το όνομα που θα δώσει η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ, στο νέο μέλος της εκκεντρικής τους οικογένειας.

    Η τηλεπερσόνα, επιχειρηματίας και πλέον φοιτήτρια νομικής, μοιράστηκε στα social media, φωτογραφίες από το baby shower που διοργάνωσε για τον γιο της.

    Συγκεκριμένα, στα Tweet που ανέβασε έγραψε: «Γιορτάσαμε το αγοράκι μας πριν από περίπου μία εβδομάδα και τώρα είναι εδώ! Είναι τέλειος! Ορίστε μερικές φωτογραφίες από το baby shower.

    Φρίκαρα για το τίποτα, αφού είναι ο πιο ήρεμος και χαλαρός από όλα τα μωρά μου μέχρι στιγμής και όλοι τον αγαπούν πάρα πολύ».

    Εκείνο που τράβηξε τα βλέμματα και έκανε όλους να αναρωτιούνται είναι το emoji με το αρκουδάκι που επέλεξε να προσθέσει στο τέλος των αναρτήσεών της.

    Σύμφωνα, λοιπόν, με τους εκατομμύρια followers της Κιμ, οι οποίοι παρακολουθούν κάθε της κίνηση, ίσως το αρκουδάκι να υποδεικνύει το όνομα του νεογέννητου γιου της, δηλαδή «Τέντι» ή ακόμη και «Μπέαρ»!

    Αναλογιζόμενοι την προϊστορία τους αναφορικά με τα ονόματα που δίνουν στα παιδιά τους, δεν θα έπρεπε να μάς κάνει εντύπωση, αν όντως ισχύει αυτή η θεωρία. Τα ονόματα των τριών παιδιών τους είναι Νορθ(=Βόρεια), Σέιντ(=Άγιος) και Σικάγο και έγιναν viral με όλους να σχολιάζουν το περίεργο γούστο των δύο γονέων.

    Αν σκεφτούμε ότι η πατρίδα του Κάνιε είναι το Σικάγο και η αγαπημένη του NFL ομάδα οι Σικάγο Μπέαρς, δεν θα ήταν και απίθανο να δώσουν το όνομα «Μπέαρ», που σημαίνει «αρκούδα» στο γιο τους. Έτσι θα ταιριάζει με τον τρίτο γιο τους, τον Σικάγο, που ήρθε στον κόσμο το 2018, επίσης, μέσω παρένθετης μητέρας.



    ΣΧΟΛΙΑ