• LIFE&STYLE

    Κυκλοφόρησε το πολυπόθητο τρέιλερ της ταινίας του Ταραντίνο μετά το σάλο με την αφίσα

    • NewsRoom


    Αναμφισβήτητα, η νέα ταινία που ετοιμάζει ο διάσημος δημιουργός Κουέντιν Ταραντίνο, με τίτλο «Once Upon a Time in Hollywood» είναι πολυαναμενόμενη από το κινηματογραφικό κοινό ανά την υφήλιο. Η ένατη ταινία του Ταραντίνο αναμένεται να είναι η καλύτερη όλων, γυρνώντας μας πίσω στο παλιό Χόλιγουντ και την αίγλη του.

    Η ταινία «Κάποτε στο Χόλιγουντ» με πρωταγωνιστές τον Μπραντ Πιτ, τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την Μάργκο Ρόμπι ήδη με το τρέιλερ που κυκλοφόρησε χθες έχει δημιουργήσει προσδοκίες στους κινηματογραφόφιλους.

    Οι πρωταγωνιστές γυρίζουν πίσω στο χρόνο και βρίσκονται στο Λος Άντζελες το 1969, στα παρασκήνια των ταινιών που άφησαν εποχή.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις λίγες μέρες πριν κυκλοφόρησε και η αφίσα για την ταινία και συγκεκριμένα δημοσιεύθηκε στον προσωπικό λογαριασμό του πρωταγωνιστή Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Η αφίσα, με το που κυκλοφόρησε, «έριξε» το ίντερνετ και συζητήθηκε ιδιαίτερα, όχι όμως με καλό τρόπο, αφού πολλοί κατέκριναν το ερασιτεχνικό και υπερβολικό photoshop, που θυμίζει, όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε, μια ρομαντική κομεντί του σωρού.

    Μια κακή αφίσα, ωστόσο, δεν αρκεί για να «γκρεμίσει» τις προσδοκίες για το νέο δημιούργημα του σημαντικού αυτού σκηνοθέτη και φαίνεται πως το τρέιλερ ήρθε να σβήσει την κακή εντύπωση, που δημιούργησε η αφίσα.

    ταραντινο
    Η αφίσα της ταινίας

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παντρεύτηκε ο Κουέντιν Ταραντίνο την 35χρονη Ντανιέλα Πικ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο Κρητικός σωσίας του Μπραντ Πιτ! (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Κ. Γαβράς θέλει τη Μέρκελ και την τρόικα να πρωταγωνιστήσουν στη νέα του ταινία!



    ΣΧΟΛΙΑ