ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε λιγότερο από έναν μήνα ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, προκειμένου να επισφραγίσουν τον έρωτά τους με τον γάμο τους.
Η τελετή θα γίνει στις 16 Ιουνίου από τον ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό εκκλησάκι, το οποίο μολονότι βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, σε κάνει να αισθάνεσαι σαν να βρίσκεσαι σε νησί.
Κουμπάροι θα είναι σίγουρα η παρουσιάστρια Εύα Αντωνοπούλου και ο σύζυγός της Παναγιώτης Αρκουμανέας.
Όπως φημολογείται θα υπάρξει και τρίτος κουμπάρος, το όνομα του οποίου μέχρι και σήμερα αποτελεί μυστήριο.
Δύο πάντως είναι τα επικρατέστερα ονόματα. Το πρώτο είναι αυτό της Σοφίας Βαχάρη – Τσουβελεκάκη υπεύθυνης Marketing & Communications της Rolex Hellas.
Ωστόσο σύμφωνα με την δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη ένα ακόμη όνομα είναι στα επικρατέστερα και δεν είναι άλλος από τον Ηλία Καντζούρη, επιστήθιο φίλο του Βασίλη Κικίλια.
Οι δύο τους υπήρξαν συνεργάτες στο παρελθόν, την περίοδο που ο πολιτικός ασχολούταν επαγγελματικά με το μπάσκετ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ερντογάν: Είπε «ναι» στην επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης μετά από πιέσεις Τραμπ και ΕΕ
- Motor Oil: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο και συγκρότηση επιτροπών
- Άδωνις Γεωργιάδης για τον σπασμένο σωλήνα στο νοσοκομείο της Ρόδου: «Πρόβλημα που ξέρουμε και αντιμετωπίζουμε»
- Διπλό φονικό στο Αίγιο: Δεν βρέθηκε αίμα στα ρούχα του 65χρονου Ιταλού, ούτε DNA και αποτύπωμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.