• LIFE&STYLE

    Κένταλ Τζένερ: Της λείπει η Ελλάδα και το δηλώνει (pic)

    • Νίκη Καξερή
    kendall jenner


    Τα ξέφρενα καλοκαίρια, που πέρασε στην Ελλάδα, νοστάλγησε η Κένταλ Τζένερ και το δήλωσε στους 87.7 εκατομμύρια followers της στο Instagram. «Μου λείπει η Ελλάδα», έγραψε το 22χρονο μοντέλο στην φωτογραφία που ανέβασε.

    Φορώντας ένα αποκαλυπτικό μαγιό, η Κένταλ Τζένερ ποζάρει με φόντο τα μπλε καθαρά νερά και τον απέραντο γαλάζιο ουρανό, ενώ έχει γυρισμένη την πλάτη προς το φακό. Φροντίζει, μάλιστα, το χρώμα του ολόσωμου μαγιό της να ταιριάζει άψογα με το γύρω περιβάλλον.

    Η εν λόγω φωτογραφία είναι από τον περασμένο Ιούλιο, που η ίδια είχε επιλέξει την Μύκονο για τις καλοκαιρινές τις διακοπές. Οι φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει τότε συζητήθηκαν έντονα καθώς το μοντέλο είχε βουτήξει στη θάλασσα φορώντας ένα μαύρο φόρεμα και με μια σαμπάνια στο χέρι.

    Κένταλ Τζένερ
    Κένταλ Τζένερ

    Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που η Κένταλ επισκέφθηκε για διακοπές την Μύκονο. Η πρώτη ήταν το καλοκαίρι του 2013, όταν βρέθηκε στο νησί των Ανέμων για τα γυρίσματα του ριάλιτι «Keeping up with the Kardashians» μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της διάσημης οικογένειας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώς η Kylie Jenner «διέγραψε» 1,3 δισ. δολάρια από την κεφαλαιοποίηση της Snap

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Κένταλ Τζένερ υποφέρει από κρίσεις πανικού

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Kim Kardashian: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες της κόρης της, Chicago



    ΣΧΟΛΙΑ