• LIFE&STYLE

    Κέιτ Μίντλετον: Πιθανό να μην εμφανιστεί ξανά δημόσια μέχρι το 2025

    • NewsRoom
    Κέιτ Μίντλετον

    Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλέτον


    Καμία δημόσια εμφάνιση δεν έχει προγραμματίσει να κάνει η Κέιτ Μίντλετον για το υπόλοιπο του 2024, κάτι που εγείρει νέες ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας της.

    Η πριγκίπισσα της Ουαλίας βρίσκεται εν μέσω θεραπείας, μετά τη διάγνωση με καρκίνο και συγκεκριμένα υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία.

    Πηγές από το Παλάτι αναφέρουν στο Daily Beast ότι «το ημερολόγιο της Κέιτ για φέτος είναι άδειο. Δεν έχει προγραμματιστεί τίποτα. Μπορεί να μην εμφανιστεί δημοσίως για το υπόλοιπο του έτους».

    Βέβαια, βασιλικές πηγές αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να επανέλθει με νέο βιντεοσκοπημένο μήνυμα προκειμένου να ενημερώσει τον κόσμο για την πορεία της υγείας της.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι η πριγκίπισσα θέλει να περνάει τον χρόνο της με την οικογένειά της και την επόμενη εβδομάδα, θα πάνε με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στο εξοχικό σπίτι τους στο κτήμα Sandringham.

    Εκεί, είναι πιθανό να την επισκεφτούν και οι γονείς της.

    Φιλικό πρόσωπο του πριγκιπικού ζεύγους δήλωσε ότι: «Το βασικό για εκείνη τώρα είναι να αποφύγει κάθε είδους στρες ή άγχους και να συνεχίσει να γίνεται καλά. Θα την κοπανήσει και θα φύγει για το Sandringham τη στιγμή που το σχολείο θα σταματήσει».

    Από την πλευρά του, ο Ουίλιαμ επιθυμεί να απέχει και αυτός για λίγο από τα βασιλικά καθήκοντά του προκειμένου να είναι μαζί με τη σύζυγό του τουλάχιστον για τις επόμενες 6 εβδομάδες.

    Μάλιστα, για αυτόν τον σκοπό του χορηγήθηκε απροσδόκητα άδεια, με τη βασιλική οικογένεια να δηλώνει ότι θα αποσυρθεί από ορισμένες υποχρεώσεις.

     

     

    Ουίλιαμ: «Η Κέιτ είναι καλά»

    Πριν μερικές μέρες, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ συζήτησε για την υγεία της συζύγου του, με αφορμή την επίσκεψή του στο κοινοτικό Νοσοκομείο St Mary’s στα νησιά Scilly.

    Ο ίδιος ενημέρωσε ότι η Κέιτ Μίντλετον «είναι καλά».

    Υπενθυμίζεται ότι η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο με ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα επίσημα social media της βασιλικής οικογένειας.

    Νωρίτερα και συγκεκριμένα τον περασμένο Ιανουάριο, είχε υποβληθεί σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα και δεν ήταν γνωστό ότι υπήρχε καρκίνος.

    Διαβάστε επίσης:

    Κέιτ Μίντλετον: Αντιδράσεις προκαλεί το πορτρέτο της στο εξώφυλλο του Tatler

    Κέιτ Μίντλετον: Στο νοσοκομείο του πάπα εγχειρίστηκε η πριγκίπισσα Κέιτ, αναφέρει το ιταλικό περιοδικό Gente

    Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει; Τι λέει βασιλικός αναλυτής

    Ο Γιώργος Λιάγκας απέκτησε σε πλειστηριασμό τη μεζονέτα του Παναγιώτη Νίκα στην Τήνο



    ΣΧΟΛΙΑ