• LIFE&STYLE

    Kayla Garney: Η 24χρονη ξανθιά σεξοβόμβα που παλεύει με αλιγάτορες!

    • NewsRoom
    aligator


    Ξεκινώντας μόλις στην τρυφερή ηλικία των 5 ετών, η 24χρονη πια, Kayla Garvey έχει ένα εξαιρετικά επικίνδυνο χόμπι. Στην Kayla αρέσει να κυνηγάει αλιγάτορες! καθώς έχει καταφέρει να αιχμαλωτίσει πάνω από 100. Μάλιστα, μια φορά κατάφερε να πιάσει έναν που ξεπερνούσε σε μέγεθος τα 3,5 μέτρα. Η ίδια φαίνεται πως θεωρεί το αγαπημένο της χόμπι ακίνδυνο λέγοντας ότι “Δεν με τρομάζουν καθόλου” ενώ συμπληρώνει “είναι ακριβώς όπως οποιοδήποτε άλλο κατοικίδιο”.

    Το ενδιαφέρον της Kayla για τους αλιγάτορες ξεκίνησε από πολύ νωρίς, πριν ακόμη ξεκινήσει το σχολείο, όταν συνόδευε τον πατέρα της, 53χρονο Kevin Garvey στο κυνήγι, ο οποίος ασχολούνταν επαγγελματικά με την αιχμαλώτιση στην Florida των Η.Π.Α. Η Kayla δεν έχανε ποτέ ευκαιρία να συνοδεύει τον πατέρα της, ενώ για λόγους ασφαλείας έκανε τα μαθήματα της κοντά σε κάποιο δέντρο.

    aligator 2

    Περίπου στην ηλικία των 15 κατάφερε να πιάσει μόνη της έναν αλιγάτορα για πρώτη φορά. “Ήταν μια έκρηξη αδρεναλίνης” όπως δηλώνει χαρακτηριστικά και συνεχίζει “αλλά ταυτόχρονα το λάτρεψα επειδή βρισκόμουν ανέκαθεν δίπλα τους”. “Δεν τους φοβάμαι καθόλου, δεν έχω τραυματιστεί ποτέ από αλιγάτορες”.

    Τώρα, η Kayla νιώθει μεγάλη αυτοπεποίθηση στο να παγιδεύει αλιγάτορες, ακόμη και αυτούς που έχουν το διπλάσιο μέγεθος της.

    Τα μυστικά της Kayla 

    Ο τρόπος της Kayla είναι απλός. Με το που εντοπίσει το θήραμα της, “τρυπώνει”, κρατώντας ένα γάτζο ενώ παράλληλα δένει την θηλιά γύρω από το λαιμό του. Στη συνέχεια το τραβάει όσο είναι στο έδαφος, πηδάει στην πλάτη και του κλείνει το στόμα. “Δεν είναι βάναυσο. Είναι αρκετά μεγάλα ζώα άρα δεν υπάρχει πρόβλημα” λέει.

    Μάλιστα, όταν ο αλιγάτορας έχει μήκος πάνω από τότε με την βοήθεια μιας ειδικής επεξεργασίας καταστρέφεται και στην συνέχεια πωλείται για το κρέας και το δέρμα του. Τα μικρότερα ζώα από την άλλη απελευθερώνονται ξανά στην φύση, καθώς είναι περισσότερο ακίνδυνα.

    aligator

    Βέβαια, παρόλο που η Kayla υποστηρίζει πως αγαπάει όλα τα πλάσματα της φύσης, ωστόσο φαίνεται πως δεν ντρέπεται να κυκλοφορεί φορώντας ρούχα και τσάντες από δέρμα αλιγατόρων.

    Το “παιχνίδι” με τους αλιγάτορες.

    Εκτός από το να παγιδεύει άγρια ζώα, η Kayla ξεκίνησε να παλεύει με αυτά από την ηλικία των 19.

    Μέσα στα χρόνια κατάφερε να μάθει και διάφορα κόλπα συμπεριλαμβανομένου του “χαμόγελου της Florida” (Florida smile), δηλαδή το άνοιγμα του στόματος του αλιγάτορα για την θεά των κοφτερών δοντιών του.

    girl

    Σήμερα η Kayla έχει δικό της δίπλωμα ώστε να μπορεί να τους κυνηγάει, ενώ έχει το δικαίωμα να σκοτώνει 2 αλιγάτορες τη σεζόν, δηλαδή διάστημα περίπου 4 μηνών.

    Το κυνήγι αλιγάτορα είναι εξαιρετικά συνηθισμένο στην περιοχή της Florida, μια περιοχή που είναι γεμάτοι από αλιγάτορες.

    aligator

     aligator

    aligator

    Η ίδια πλέον συνεχίζει το επικίνδυνο χόμπι της μαζί με τον 26χρονο σύντροφο της, Chris Stutz, κάνοντας το γύρο του κόσμου σε εξεύρεση των συγκεκριμένων ζώων. Η ίδια μάλιστα πλέον κυνηγάει και για την τροφή της. “Νιώθω ότι είναι πιο φυσικό έτσι. Πιάνεις όλα τα άγρια ζώα χωρίς να χρειαστεί να τα ψωνίσεις από τις φάρμες που τα κρατάνε στοιβαγμένα” εξηγεί και καταλήγει λέγοντας ότι “τα αγαπάω τα ζώα αλλά χρειάζεται και να τρώω”. Τα σχόλια δικά σας..

    Δείτε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/rigi-stis-paralies-prokali-super-sexy-magio-pou-kani-thrafsi-sto-exoteriko-pics/66290

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/bill-gates-ki-omos-o-plousioteros-anthropos-ston-kosmo-egine-akomi-pio-plousios-video/68735



    ΣΧΟΛΙΑ