• LIFE&STYLE

    Κάτια Ζυγούλη: Η συγκλονιστική ανάρτηση για τα δύο χρόνια από την τραγωδία στο Μάτι

    Κάτια Ζυγούλη


    Ανήμερα της μαύρης επετείου των δύο χρόνων από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι που κόστισε τη ζωή σε 102 ανθρώπους, η Κάτια Ζυγούλη τίμησε την ημέρα αναρτώντας μια συγκλονιστική φωτογραφία συνοδευόμενη από ένα κείμενο.

    Την ημέρα εκείνη ώρες αγωνίας έζησε και η Κάτια Ζυγούλη, καθώς λίγο έλειψε να χάσει τον πατέρα της στις φλόγες, ενώ το σπίτι της στο Νέο Βουτζά απειλήθηκε από την πυρκαγιά.

    Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έλειπαν από την οικία, όπου βρισκόταν ο μικρός γιος τους, Απόλλωνας με τους παππούδες και τον θείο του, αδελφό του Σάκη, Αποστόλη Ρουβά.

    Όταν ξεκίνησε η πυρκαγιά, ο πατέρας της Κάτιας Ζυγούλη πήγε την σύζυγό του και τον εγγονό σε ασφαλές μέρος και επέστρεψε σπίτι για να βοηθήσει τον αδελφό του Σάκη να ενεργοποιήσουν την πυρασφάλεια, και εγκλωβίστηκε στις φλόγες. Ευτυχώς, σώθηκε από θαύμα χάρη στην πυροσβεστική.

    Με αφορμή την μαύρη επέτειο, το μοντέλο και παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία που συμβολίζει την αναγέννηση της φύσης από τα αποκαΐδια και έγραψε προκαλώντας συγκίνηση:

    «Για να δούμε τι θυμόμαστε από το σκληρό μάθημα που πήραμε δυο χρόνια πριν… ένα μάθημα που 102 ψυχές θα ‘θέλαν να θυμόμαστε….

    Λέμε σ’ αγαπώ κάθε μέρα;

    Αγκαλιάζουμε σφιχτά;

    Συγχωρούμε εύκολα;

    Συναισθανόμαστε τους γύρω μας;

    Έχουμε ευγνωμοσύνη μέσα στην ψυχή μας;

    Ας μην ξεχνάμε ότι όλα είναι μια στιγμή. Να την ζούμε…

    Φως στις ψυχές».



    ΣΧΟΛΙΑ