• LIFE&STYLE

    Κατερίνα Καινούργιου: Το ποίημα όλο υπονοούμενα και τα αρνητικά σχόλια στα social media

    • NewsRoom
    Κατερίνα Καινούργιου

    Κατερίνα Καινούργιου


    Μπορεί να μην επιβεβαιώνει ξεκάθαρα τις φήμες που την θέλουν να χωρίζει από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, ωστόσο, η Κατερίνα Καινούργιου τον τελευταίο καιρό «μιλάει» με τα Stories που ανεβάζει στο Instagram.

    Το τελευταίο διάστημα όλο και «φουντώνουν» οι φήμες που θέλουν τη λαμπερή παρουσιάστρια και τον γοητευτικό εφοπλιστή να περνούν μια κρίση στη σχέση τους.

    Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε με τους followers της στίχους από ένα ποίημα του Τάσου Λειβαδίτη, με τίτλο «Μάταιες Αποφάσεις».

    Συγκεκριμένα, επέλεξε το παρακάτω ποίημα με όλο νόημα:

    «Κάθομαι μερικές φορές και σκέφτομαι:

    να μπορούσα, λέει, να ξαναγυρίσω στο παρελθόν,

    να τακτοποιήσω μερικά πράγματα,

    ν’ αποτελειώσω κάποια άλλα.

    Όμως τι σημασία θα είχε;

    Είμαι κουρασμένος από τόσους χωρισμούς, τόσα πρωινά, τόσα απογεύματα…».

    Το ποίημα συνόδευσε με το hashtag «#poetrymylove» και μια καρδούλα, ενώ το πρόσθεσε στα highlights της, στην αντίστοιχη κατηγορία.

    Δείτε την ανάρτηση:

    Κατερίνα Καινούργιου

    Τα αρνητικά σχόλια

    Με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στα social media ο Γρηγόρης Γκουντάρας για τον εμβολιασμό του, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε σήμερα:

    «Με όλη μου την αγάπη, γιατί ασχολείται; Αν σας πω εγώ τι ακούω κάθε μέρα για όποιο θέμα μπορείτε να φανταστείτε… Αλλά αν κάτσω να απαντήσω σε όλους αυτούς, που δεν είμαι και στα καλύτερά μου, έχω τα δικά μου προβλήματα, θα αρρωστήσω, θα ταβλιαστώ. Μην ασχολείστε».

    Και συνέχισε λέγοντας: «Θέλετε να σας πω τι σχόλια έχω κάθε μέρα στο Twitter; Στο Instagram; ‘Ότι με παράτησε γιατί είμαι γριά και δεν μπορώ να κάνω παιδιά’, ‘Σε άφησε και τώρα δεν θα μπορείς να κάνεις παιδιά’, ‘Σε χώρισε γιατί έχει άλλη’.

    Είναι τόσα τα προσβλητικά σχόλια που δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά, που τα διαβάζεις και στενοχωριέσαι και λες για ποιον λόγο υπάρχει τόση τοξικότητα, τι έχω κάνει… έχει πρόβλημα ο κόσμος».

    Τι λένε οι φίλοι της

    Δηλώσεις αναφορικά με τις φήμες έκανε ο παρουσιαστής του J2US, Νίκος Κοκλώνης στο Happy Day.

    «Και εγώ όταν χώρισα η Κατερίνα ήταν δίπλα μου. Άρα αν ποτέ χωρίσει η Κατερίνα και εγώ θα είμαι δίπλα της. Έτσι είναι οι σχέσεις ρε παιδιά, έχουν τα up και τα down τους. Τσακώνεσαι τα ξαναβρίσκεις. Αυτό είναι το αλατοπίπερο που σε κάνει να ερωτεύεσαι.

    Δεν πιστεύω ότι η Κατερίνα έχει χωρίσει ό,τι και να λέει. Πιστεύω πως η Κατερίνα επειδή είναι ένας αυθόρμητος, καθαρός άνθρωπος, όταν νιώθει κάτι το βγάζει. Έτσι λοιπόν στέλνει μηνύματα στον Φίλιππο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.

    Από την πλευρά της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με αφορμή την παραπάνω δήλωση, σχολίασε:

    «Επειδή έχουμε μιλήσει με την ίδια την Κατερίνα και ξέρουμε… Όλες οι σχέσεις περνούν κρίσεις. Έχουν τα πάνω και τα κάτω. Προφανώς για να το λέει και ο Νίκος και για να υπάρχουν και κάποιες φήμες…

    Μπορεί να έχει υπάρξει ένας καβγάς, αλλά στις μεγάλες σχέσεις που μετράνε χρόνια αυτά συμβαίνουν. Το λέω γιατί τελευταία κυκλοφόρησε έντονα η φήμη πως έχουν χωρίσει οριστικά.

    Όταν ένα ζευγάρι είναι χρόνια και ταιριάζει, μπορεί να υπάρχει μια κρίση και να ξεπεραστεί. Επειδή ταιριάζουν ο Φίλιππος με την Κατερίνα και έχουν μοιραστεί πολύ ωραίες στιγμές, ευχόμαστε να είναι μια κρίση και να τα ξαναβρούν σύντομα. Η Κατερίνα ποτέ δεν έχει κρυφτεί και όταν αυτό συμβεί θα το επικοινωνήσει η ίδια με τον κόσμο».

    Σημειώνεται ότι η παρουσιάστρια έχει εκφράσει πολλές φορές στο παρελθόν την επιθυμία της να παντρευτεί.

    Διαβάστε επίσης:

    Σύννεφα στη σχέση Καινούργιου – Τσαγκρίδη

    Παντρεύτηκε η Πάρις Χίλτον – Τριήμεροι εορτασμοί στο Μπελ Έαρ

    Οι αγαπημένες ταινίες του Τομ Χανκς με πρωταγωνιστή τον… Τομ Χανκς



    ΣΧΟΛΙΑ