• LIFE&STYLE

    Κάρι Σίμοντς: Το νοικιασμένο νυφικό της «Πρώτης Κυρίας» της Αγγλίας που κόστισε 45 λίρες

    • NewsRoom
    Κάρι Σίμοντς: Το νοικιασμένο νυφικό της Πρώτης Κυρίας της Αγγλίας που κόστισε 45 λίρες


    Γαμήλια τελετή υπό άκρα μυστικότητα, 30 εκλεκτοί καλεσμένοι και νοικιασμένο νυφικό 45 λιρών: Ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας και η σύζυγός του, σίγουρα έσπασαν την παράδοση.

    Ο Μπόρις Τζόνσον παντρεύτηκε κρυφά με την Κάρι Σίμοντς, το Σάββατο 29 Μαΐου. Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες που έκαναν το γύρο του κόσμου, βλέπουμε μία ανεπιτήδευτα εντυπωσιακή νύφη, με το ολόλευκο φόρεμά της να τραβά την προσοχή. Κάνοντας την πιο αντισυμβατική κίνηση, αντί να επιλέξει να αγοράσει ένα – όπως θα έκαναν οι περισσότερες μέλλουσες Πρώτες Κυρίες – νοίκιασε τη δημιουργία του Έλληνα Χρήστου Κωσταρέλλου για 45 μόλις λίρες! Η αρχική τιμή πώλησης, βέβαια, άγγιζε τις 2.830.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Coast (@coastfashion)


    Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Hitched, η μέση Βρετανίδα πληρώνει 1.321 λίρες για να αποκτήσει το δικό της νυφικό – εκείνες, ωστόσο, που προτιμούν να κάνουν οικονομία και ανήκουν στη μειοψηφία, καταφεύγουν στο ενοίκιο.

    Η επιλογή της Κάρι Σίμοντς, αν και απρόσμενη, φάνηκε να κερδίζει τους ακτιβιστές για το περιβάλλον κι όχι άδικα. Οι κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου, άλλωστε, φορούν μόλις το 44% των ρούχων που διαθέτουν, ενώ κάθε χρόνο στη χωματερή καταλήγουν 350 χιλιάδες τόνοι κομματιών ένδυσης. Παράλληλα, έρευνες έχουν δείξει πως νοικιάζοντας ενδύματα και υποδύματα, μπορούμε να περιορίσουμε σημαντικά το ανθρακικό αποτύπωμα της γκαρνταρόμπας μας, με τη σημαντικότερη διαφορά να σημειώνεται από τον επίσημο ρουχισμό – τα νυφικά, για παράδειγμα – καθώς φοριέται σπανιότερα κι έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να βρεθεί στον κάδο απορριμμάτων.


    «Είναι εξαιρετικό για το μέλλον της μόδας και την κυκλική οικονομία, το να βλέπουμε κάποια σαν την Κάρι που έχει τόσες επιλογές, να επιλέγει το ενοίκιο και τη κάνει τη στροφή προς τη βιωσιμότητα», είπε στην Evening Standard η Τζέιν Σέπερντσον, Πρόεδρος της MyWardrobe HQ (MWHQ), απ’ όπου η Σίμοντς επέλεξε το νυφικό της. Από τον Ιούλιο, μάλιστα, που κυκλοφόρησε η νυφική της κολεξιόν, έχει παρατηρηθεί αύξηση της τάξης του 720% στα έσοδά της.

     

    Διαβάστε επίσης:

    Πόσο κόστισε η πανδημία στη βιομηχανία του γάμου;

    Ο Μπόρις Τζόνσον παντρεύτηκε την Κάρι Σίμοντς – Δείτε το νυφικό του Έλληνα σχεδιαστή

    Τι έχει ένα νυφικό και στοιχίζει 15 εκατομμύρια δολάρια; (pics)

     

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ