• Gossip

    Kanye West: Με χειροπέδες οδηγήθηκε στο νοσοκομείο o σύζυγος της Kim Kardashian (video)

    Kim Kardashian Kanye West

    Kim Kardashian και Kanye West


    Με ψυχωσικό επεισόδιο και παρά τη θέλησή του οδηγήθηκε σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες ο 39χρονος ράπερ Kanye West. Τα προβλήματα στο γάμο του με την Kim Kardashian σε συνδυασμό με τη ρήξη του με τον Jay Z οδήγησαν τον Kanye στο νοσοκομείο, όπου μάλιστα οδηγήθηκε με χειροπέδες καθώς αντιστάθηκε στην προσπάθεια των ειδικών να τον μεταφέρουν. 

    Στο νοσοκομείο οι θεράποντες ιατροί διαπίστωσαν ότι ο Kanye West είχε να κοιμηθεί για πολλές ώρες ενώ ήταν πάρα πολύ κουρασμένος, ενώ φίλοι του φοβούνται ότι υποφέρει από νευρικό κλονισμό.Tο υπόλοιπο της περιοδείας του με τίτλο «Saint Pablo» ακυρώθηκε, με τους φίλους του West να λένε στο TMZ ότι ο σύζυγος της Kim βρίσκεται εκτός ελέγχου.

    Η Κim την ώρα του επεισοδίου του συζύγου της και πατέρα των παιδιών της βρισκόταν σε εκδήλωση ενώ σύμφωνα με πηγές, κανείς δεν την είδε στο νοσοκομείο. Η μητέρα της, πάντως, Kris Jenner είπε στους δημοσιογράφους ότι ο West ήταν «εξουθενωμένος» και «πολύ κουρασμένος».

    Μετά την ανακοίνωση της ακύρωσης των συναυλιών οι fans του δημιούργησαν στο Twitter ένα hastag #PrayForKanye (προσευχηθείτε για τον Kanye), με τους θαυμαστές του Kanye να στέλνουν την αγάπη και τη θετική τους ενέργεια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Ράδιο Αρβύλα»: Η μεγάλη επιστροφή – Το υπονοούμενο του Κανάκη και το άγχος του Κιούση (video)



    ΣΧΟΛΙΑ