• LIFE&STYLE

    Κάντε σπίτι σας 5 super ασκήσεις για τους γλουτούς!

    • NewsRoom


    Ας μη γελιόμαστε, οι σφιχτοί καλοσχηματισμένοι γλουτοί είναι αυτό που μας κάνει κι εμάς να νιώθουμε τέλεια αλλά και τους άλλους να μας κοιτούν, όταν φοράμε το στενό μας τζιν, τη cigarette φούστα ή το φόρεμά μας. Πώς όμως μπορούμε ν΄αποκτήσουμε τα οπίσθια που θέλουμε; Φυσικά προσέχοντας τη διατροφή μας, αλλά δεν φθάνει αυτό… Θέλει και… προπόνηση.Έτσι σας προτείνουμε δυο ασκήσεις που ακόμη κι αν βαριέστε τα γυμναστήρια, μπορείτε να τις κάνετε στο σπίτι σας αλλά κι ακόμη δυο που μπορείτε να τις κάνετε κάθε στιγμή της μέρας…

    Για το σπίτι:

    1. Ξαπλώστε ανάσκελα και λυγίστε τα πόδια σας με τα πέλματα ν΄ακουμπούν στο πάτωμα. Αρχίστε τώρα να σηκώνετε τη λεκάνη σας και να σφίγγετε τους γλουτούς σας. Ελάτε και πάλι στην αρχική σας θέση. Κάντε αυτή την άσκηση 3 φορές με 20 επαναλήψεις.

    2. Καθίστε τώρα μπρούμυτα και στηριχτείτε στα γόνατα και στους αγκώνες. Λυγίστε το ένα σας γόνατο και σηκώστε το σε ορθή γωνία. Αρχίστε τώρα να σπρώχνετε προς τα πάνω, με το πέλμα σας να είναι οριζόντια με το ταβάνι. Ξεκινήστε έτσι με 20 επαναλήψεις στο κάθε πόδι για τρεις φορές κι όταν νιώσετε πως μπορείτε βάλτε πίσω από το γόνατο ένα βαράκι των δυο κιλών για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

    3. Κάντε βαθιά καθίσματα. Σε όρθια θέση, ανοίξτε λίγο τα πόδια σας και με τα πέλματά σας οριζόντια αρχίστε να κατεβαίνετε με τη λεκάνη και τους γλουτούς να βγαίνει προς τα έξω. Όσο δυναμώνετε, προσπαθήστε να κατεβαίνετε πιο χαμηλά κι αν θέλετε μπορείτε στα χέρια σας να κρατάτε και δίκιλα βαράκια. Κάντε σταδιακά 15 επαναλήψεις επί τρεις φορές.

    Διαβάστε τη συνέχεια στο www.womanow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δέκα υπέροχες ανοιξιάτικες πλεξούδες για να δοκιμάσετε φέτος στα μαλλιά σας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 6+1 απλοί τρόποι για να κάνετε τον εαυτό σας πιο ελκυστικό προς τους άλλους

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πέντε θαυματουργές ασκήσεις για τέλειους γλουτούς μέχρι το καλοκαίρι



    ΣΧΟΛΙΑ