ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Καλομοίρα, καθώς τα τελευταία χρόνια, κατοικεί στην Αμερική, εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, με σκοπό να μιλήσει για την κατάσταση που επικρατεί εκεί λόγω του κορονοϊού.
Όπως είπε η τραγουδίστρια η πανδημία απλώνεται πάνω και από τις Η.Π.Α και ο φόβος κυριαρχεί παντού.
«Αρχίζει να γίνεται χαμός. Το νούμερο αρχίζει να ανεβαίνει και οι περισσότεροι προσπαθούν να μένουν σπίτι. Μας λένε να μένουμε σπίτι αλλά μερικά μαγαζιά είναι ανοιχτά, σιγά σιγά κλείνουν, αλλά μόνο στις μεγάλες πόλεις.
Στη Φλόριντα, για παράδειγμα, βλέπεις ανθρώπους μαζεμένους στην παραλία. Δεν το έχουν πάρει σοβαρά. Μέχρι στιγμής είμαστε εντάξει» κατέληξε η Καλομοίρα.
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κανένα σχόλιο από την ΕΕ για τον διακανονισμό της Meta με τις αμερικανικές πολιτείες
- Salesforce: Ξεπέρασε τις προσδοκίες το δεύτερο τρίμηνο – Άλμα 12% για τη μετοχή
- Nvidia: Έσοδα 96,2 δισ. δολαρίων στο δεύτερο τρίμηνο και guidance πάνω από τις εκτιμήσεις
- UEFA: Αίρει την απειλή μποϊκοτάζ των διοργανώσεων της FIFA
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.