• LIFE&STYLE

    Just the 2 of Us: Θετικοί στον κορονοϊό η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και ο Τρύφωνας Σαμαράς

    • NewsRoom

    Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, Τρύφωνας Σαμαράς


    Κρούσματα κορονοϊού επιβεβαιώθηκαν στο μουσικό σόου του OPEN, Just the 2 of Us. Μεταξύ των παικτών που προσβλήθηκαν από τον ιό είναι ο Τρύφωνας Σαμαράς, αλλά και η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

    Μέσα από τους λογαριασμούς που διατηρούν στα social media, οι δύο διαγωνιζόμενοι του Just the 2 of Us, αποκάλυψαν ότι έπειτα από τη διενέργεια τεστ βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

    «14 ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ….», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας με τα αποτελέσματα του τεστ που ανέβασε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη στο Instagram.

    Απευθυνόμενη στον παρτενέρ της Γιώργο Τσαλίκη, η σχεδιάστρια μόδας έγραψε: «Το μόνο που κατάφερε να μας χωρίσει προσωρινά».

    Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε δύο τεστ, τα οποία βγήκαν αρνητικά.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    14 ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ 👑 @tsalikisgiorgos @j2us_gr . . . #covid_19 #tested #positive #quarantine #14days #j2us #countdown #wecandothis #willmissyou #seeyousoon

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Katsaiti (@alexkatsaiti) στις

    Από την πλευρά του, ο Τρύφωνας Σαμαράς σε ανάρτηση στο Instagram Story του ενημέρωσε ότι είναι και εκείνος θετικός στον κορονοϊό.

    «Καλό σας βράδυ. Δυστυχώς σήμερα, πριν από λίγο, διαγνώστηκα ότι είμαι θετικός στον Covid. Παρά τα τόσα τεστ που κάναμε στο J2US και στο Style Me Up είναι πάρα πολύ εύκολο να κολλήσεις. Αισθάνομαι καλά τώρα, είχα λίγο πυρετό αλλά όλα καλά. Σας αγαπώ καλό βράδυ», είπε ο γνωστός κομμωτής την Πέμπτη.

    Ο Τρύφωνας Σαμαράς υποβλήθηκε σε τεστ την Δευτέρα, αλλά και την Τρίτη, τα οποία βγήκαν αρνητικά, ωστόσο, μετά το τεστ της Τρίτης έκαναν την εμφάνισή τους τα πρώτα συμπτώματα του ιού, όπως πυρετός και ρίγη.

    Μετά και το τρίτο τεστ, ο γνωστός hairstylist, που φέτος συμμετέχει στο νέο ριάλιτι μόδας και στυλ του OPEN, Style me Up, βρέθηκε θετικός.

    Όπως είναι φυσικό, η παραγωγή του Just the 2 of Us ακολουθώντας τα πρωτόκολλα, ακύρωσε το live του Σαββάτου, ενώ πλέον όλοι οι παίκτες και οι συνεργάτες έχουν τεθεί σε καραντίνα.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ