• LIFE&STYLE

    John Legend: Συναυλία από το σαλόνι του με την Chrissy Teigen να φοράει μόνο μια πετσέτα

    Chrissy Teigen και John Legend


    Πιστός στο ραντεβού που έδωσε με το κοινό του, το βράδυ της Τρίτης, ο John Legend πραγματοποίησε μια live συναυλία από το σαλόνι του σπιτιού του!

    Ακολουθώντας τα βήματα του Chris Martin, με τη σειρά του ο μοναδικός καλλιτέχνης, που αναδείχθηκε ο πιο σέξι άνδρας για το 2019, μετέδωσε live μια μίνι συναυλία μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

    Στο πλευρό του και πιο συγκεκριμένα πάνω στο πιάνο βρέθηκε η σύζυγός του και γνωστό μοντέλο, Chrissy Teigen, η οποία ήταν τυλιγμένη με μια πετσέτα μπάνιου, κρατώντας ένα ποτήρι κρασί.

    Μαζί τους ήταν και η 3χρονη κόρη τους, Λούνα.

    Ο John Legend έπαιξε πιάνο και ερμήνευσε μερικές από τις πιο γνωστές και αγαπημένες του επιτυχίες, όπως το «All of Me», ενώ έδωσε μια γεύση από τα νέα τραγούδια που ετοιμάζει.

    «Η κοινωνική αποστασιοποίηση είναι σημαντική αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να είναι βαρετή κιόλας. Έκανα μία μικρή συναυλία από το σπίτι για να βοηθήσω να ανέβει η διάθεσή σας», έγραψε μεταξύ άλλων στη δημοσίευσή του, ενώ «προκάλεσε» τους Charlie Puth και Miguel να κάνουν το ίδιο.

    Από την πλευρά της, η Chrissy ευχήθηκε να κάνει το ίδιο και η Ariana Grande, την οποία αμέσως όλοι οι χρήστες έκαναν tag στο live προκειμένου να την πείσουν.

    Μετά το τέλος του live, το γνωστό μοντέλο έβαλε ένα υπέρλαμπρο φόρεμα και άνοιξε νέο live stream στο δικό της το προφίλ στο Twitter.

    Στο πλαίσιο του #ΜένωΣπίτι, αλλά και του λεγόμενου Social Distancing στις ΗΠΑ, οι διαδικτυακές συναυλίες, ιδέα του Chris Martin των Coldplay, γίνονται με στόχο την ψυχική τόνωση του κόσμου ανά την υφήλιο, που είναι αναγκασμένος να παραμείνει σε καραντίνα εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

    Δείτε την συναυλία:



    ΣΧΟΛΙΑ