• LIFE&STYLE

    Αυτός είναι ο πιο σέξι άνδρας για το 2019

    • NewsRoom
    ηθοποιός


    Στην κορυφή της λίστας με τους πιο σέξι άνδρες για το 2019, που δημοσιεύει κάθε χρόνο το αμερικανικό περιοδικό PEOPLE,  βρίσκεται ο αγαπημένος Αμερικανός καλλιτέχνης John Legend.

    Ο ταλαντούχος τραγουδιστής διαθέτει μία τεράστια συλλογή με τα σημαντικότερα βραβεία, συμπεριλαμβανομένων των Emmy, Grammy, Oscar και Tony (EGOT), κάτι που μόλις 15 καλλιτέχνες έχουν καταφέρει.

    Φέτος κατακτά ακόμα μία κορυφή, καθώς ψηφίστηκε ως ο πιο σέξι άνδρας της χρονιάς, αφήνοντας πίσω του ονόματα όπως David Beckham, Dwayne Johnson, Richard Gere και Denzel Washington, ενώ πέρσι ο τίτλος είχε απονεμηθεί στον ηθοποιό Idris Elba.

    Ο αγαπημένος τραγουδιστής είναι παντρεμένος με το μοντέλο Chrissy Teigen, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

    Οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα και λατρεμένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, ενώ είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα social media, όπου μοιράζονται με τους εκατομμύρια followers τους, στιγμές από την καθημερινή τους ζωή.

    «Ήμουν ενθουσιασμένος, αλλά και λίγο φοβισμένος ταυτόχρονα, καθώς η πίεση είναι τεράστια», δήλωσε ο Legend στο περιοδικό PEOPLE, για το οποίο και πόζαρε.

    «Όλοι θα με κοιτάνε και θα προσπαθούν να δουν αν είμαι αρκετά σέξι για τον τίτλο. Άσε που προκάτοχος του τίτλου είναι ο Idris Elba, κάτι που είναι άδικο και κακό για μένα!», συμπλήρωσε αστειευόμενος.

    John Legend
    John Legend



    ΣΧΟΛΙΑ