• LIFE&STYLE

    Jennifer Lopez: Το πάρτι-εξτραβαγκάνζα για τα γενέθλιά της και το δώρο 140 χιλ. του A-Rod

    • NewsRoom
    τζενιφερ λοπεζ

    Jennifer Lopez


    Με ένα φαντασμαγορικό πάρτι γιόρτασε τα γενέθλιά της, η Jennifer Lopez (Τζένιφερ Λόπεζ)

    Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες τραγουδίστριες της παγκόσμιας σκηνής με καριέρα που μετρά 3 ολόκληρες δεκαετίες, ενώ έχει μαγέψει με τους ρόλους της τόσο στη μικρή όσο και στη μεγάλη οθόνη.

    Η Jennifer Lopez έγινε φέτος 50 χρονών και το γιόρτασε μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, τους στενούς της φίλους και την οικογένειά της, στην πολυτελή έπαυλη της Gloria Estefan στο Μαϊάμι.

    Το πάρτι-εξτραβαγκάνζα «ούρλιαζε» J.Lo, καθώς όλα ήταν χρυσά, ενώ ξεχώρισε η 10όροφη τούρτα γενεθλίων που της ετοίμασαν.

    Μάλιστα, ο σύντροφός της και μέλλοντας σύζυγός της, Άλεξ Ροντρίγκεζ της χάρισε μία υπερπολυτελή Porsche αξίας 140 χιλιάδων δολαρίων.

    Τους καλεσμένους διασκέδασαν οι καλλιτέχνες και φίλοι της εορτάζουσας, DJ Khaled, Fat Joe και Ashanti, με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, ενώ τη μουσική συνέχισαν να παίζει όλο το βράδυ οι DJ Cassidy και DJ Don Hot.

    «ΑΠΟΨΕ ήταν ένα Jenny from the Block πάρτι, και το εκτοξεύσαμε από το Μπρονξ μέχρι τέρμα ψηλά στο 305!!!», έγραψε ενθουσιασμένος ο σύντροφός της και πρώην διάσημος σταρ του μπέιζμπολ, με στίχους από τα τραγούδια της Jennifer Lopez.

    «Ευτυχισμένα 5-0, J.Lo. Σε αγαπώ», πρόσθεσε.

    αλεξ ροντριγκεζ και τζενιφερ λοπεζ
    Alex Rodriguez και Jennifer Lopez

    Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε μόλις πριν από μερικούς μήνες, ωστόσο λίγο μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα, η ανάρτηση ενός πρώην συμπαίκτη του Rodriguez, που έκανε λόγο για απιστία του αθλητή, έκανε τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας σάλο.

    πορσε τζενιφερ λοπεζ αλεξ ροντριγκεζ
    Η Porsche που χάρισε ο A-Rod στην J.Lo

    Παρ’ όλα αυτά, οι δυο τους συνεχίζουν να ζουν έναν έρωτα μεγάλο.

    Ο Alex Rodriguez και η Jennifer Lopez στη νέα Porsche

    Πάντως η ηλικία για την Jennifer Lopez δεν είναι τίποτα παραπάνω από δύο αριθμούς, καθώς ζει την ζωή της στο έπακρον και διατηρεί ακόμα και στα 50 της χρόνια ένα υπέροχο σώμα με κοιλιακούς.

    αλεξ ροντριγκεζ και τζενιφερ λοπεζ
    Κόβοντας την 10όροφη τούρτα
    αλεξ ροντριγκεζ και τζενιφερ λοπεζ
    Alex Rodriguez και Jennifer Lopez



    ΣΧΟΛΙΑ