• Business

    Αυτές είναι οι “συμβουλές ζωής” που έδωσε ο Warrenn Buffet στον Alex Rodriguez

    buffett rodriguez


    Ο Alex Rodriguez, το αστέρι του μπέιζμπολ, δήλωσε στο Vanity Fair ότι χρωστάει πολλά στον θρυλικό επενδυτή Warren Buffett.

    Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που έρχονται στη διασημότητα, σχετικά με τους Rodriguez και Jennifer Lopez, ο πρώην παίκτης και νυν ραδιοτηλεοπτικός φορέας του μπέιζμπολ, όχι μόνο οφείλει ένα τεράστιο “οικονομικό ευχαριστώ” στον Buffett, αλλά τον ευγνωμονεί για κάποιες συμβουλές ζωής που του έδωσε.

    Ο Rodriguez και ο Buffett, που είναι γνωστός ως «Oracle of Omaha», συναντήθηκαν για πρώτη φορά, σύμφωνα με το Vanity Fair, όταν η Berkshire Hathaway του Buffett ανέλαβε ασφάλιση αναπηρίας 10ετούς σύμβασης και ύψους 252 εκατομμυρίων δολαρίων, μεταξύ του Texas Rangers και του Rodriguez.

    Οι δύο άντρες έχτισαν μια σημαντική φιλία, αφού ο Rodriguez έστειλε στον θρυλικό επενδυτή ένα σημείωμα όπου τον ευχαριστούσε για την αναδοχή της συμφωνίας. Ο Buffett υπήρξε “μέντορας” για τον Rodriguez και του προσέφερε οικονομικές και προσωπικές συμβουλές.

    Ο Buffett δήλωσε στη Bethany McLean του Vanity Fair, ότι ο Rodriguez έχει ένα “οικονομικό μυαλό” και ξέρει πώς να χειρίζεται τις επιχειρήσεις “ενστικτωδώς”. “Ο A-Rod θα τα είχε πάει εξαιρετικά στον τομέα των επιχειρήσεων, εάν δεν είχε ασχοληθεί με το μπέιζμπολ”, δήλωσε ο Buffett.

    Ο Rodriguez είπε ότι ο Buffett του έδωσε μερικές συμβουλές που τις κρατά μέχρι σήμερα. Ως προς τις επιχειρήσεις, ο A-Rod είπε ότι ο Buffett τον δίδαξε να μην εγγυηθεί προσωπικά κανένα χρέος και να μην κρατά πάρα πολλά μετρητά, αλλά να βάζει τα χρήματά του σε μεγάλες επιχειρήσεις.

    Ως προς τον προσωπικό τομέα, ο Rodriguez είπε ότι οι συμβουλές του επενδυτή ήταν ακόμη πιο απλές. Ο Warren του είπε: “Να προχωράς μπροστά. Νούμερο 1, να είσαι ο καλύτερος παίκτης του μπέιζμπολ που μπορείς να είσαι. Νούμερο 2, να είσαι πάντοτε τζέντλεμαν και ο καλύτερος τύπος που θα μπορούσες.”

    Ο Rodriguez λέει ότι αυτά ακούγονται πολύ απλά, αλλά είναι ευφυέστατα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οι συμβουλές του Warren Buffett για τους CEOs είναι σημαντικές για την οικονομία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Πώς να σκεφτείτε 20 επιχειρηματικές ιδέες σε 10 λεπτά, σύμφωνα με έναν CEO

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ακολούθησα για 5 μέρες τη διατροφή του δισεκατομμυριούχου Warren Buffett και ήταν απαίσια!



    ΣΧΟΛΙΑ