• LIFE&STYLE

    James Bond: Πόσα “όχι” αξίζουν 150 εκατ. δολάρια;

    • NewsRoom


    Απ’ ό,τι φαίνεται ο Daniel Craig είναι αγύριστο κεφάλι, αλλιώς δε δικαιολογείται η ευκολία με την οποία αρνείται πρόταση 150 εκατ. δολαριων για να συνεχίσει να υποδύεται τον James Bond. Τουλάχιστον για δύο ακόμα ταινίες.

    Όμως ο Craig το είπε και εμμένει στην άποψή του. Τέρμα ο βρετανός πράκτορας για μένα. Τι κι αν τα εκατομμύρια ανεβαίνουν; Τι κι αν η εταιρεία παραγωγής επιμένει; Αυτός αρνήθηκε προηγούμενη πρόταση 88 εκατ. ευρώ πριν από λίγο καιρό. Και τώρα με την ίδια άνεση λέει όχι και σε πρόταση 150 εκατ. ευρώ. Σχεδόν, πρόκληση, θα μπορούσε να πει κανείς. Οκ, έχει το δικαίωμα να πει όχι αλλά είναι πολλά τα λεφτά …Daniel. Ξανασκέψου το.

    Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι το “Spectre” θα ήταν η τελευταία του εμφάνιση ως Bond. Και προφανώς παραμένει αμετακίνητος στην απόφασή του αυτή, τη στιγμή που χιλιάδες άλλοι θα θυσίαζαν ό,τι είχαν και δεν είχαν έστω για ένα μικρό ρολάκι σε οποιαδήποτε ταινία του Bond, πόσο μάλλον για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Εξάλλου, δε θυμάστε που όλοι ως Έλληνες τρέξαμε να κομπάσουμε σε ρεπορτάζ επί ρεπορτάζ για την “Ελληνίδα που κοιμήθηκε με τον James Bond”, την Τόνια Σωτηροπούλου δα.

    Και να τα αφιερώματα, και να οι συνεντεύξεις για ένα ρολάκι λίγων λεπτών. Που οκ δε λέω καλά έκανε η κοπέλα και μπράβο της και δόξα και καμάρι της που την επέλεξαν να παίξει σε ταινία του James Bond, αλλά ηρεμία. Ηρεμία σε όλους.

    Και κυρίως σε εσένα Daniel, που αν και έχεις- επιμένω κάθε δικαίωμα, δική σου είναι η καριέρα εξάλλου- να αρνηθείς όλα όσα σου προσφέρουν, η όλη υπόθεση αν μη τι άλλο, ακούγεται σχεδόν ως απληστία. Σχεδόν ασυδοσία να αρνείται κάποιος τόσα χρήματα. Το ίδιο προκλητικό βέβαια, είναι και από την πλευρά της εταιρείας να προσφέρει σε έναν μόνο άνθρωπο αυτό το ποσό. Αλλά σκέψου για πόσα έσοδα μιλάμε μετά. Οι παραγωγές εξάλλου αυτές κάνουν το Hollywood, τόσο glamorous, τόσο fabulous και τόσο απρόσμενα απόμακρο.

    Τελικά, τώρα που το ξανασκέφτομαι όμως θα ανασκευάσω: φίλε Daniel, με έπεισες, όχι και πάλι όχι. Αρνήσου τα εκατομμύρια ξανά και ξανά. Έτσι απλά επειδή μπορείς. Εξάλλου, είναι γνωστό ότι “Οι καριέρες χτίζονται με όχι”. Και η δική σου φαίνεται ότι έχει…γερά θεμέλια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/romantiki-protasi-tou-efoplisti-dimitri-papadimitriou-stin-agapimeni-tou/71714



    ΣΧΟΛΙΑ