• LIFE&STYLE

    Ιζαμπέλα Αρβανίτη: Η σιδηρά κυρία των επιχειρήσεων, έρωτας του Απόστολου Γκλέτσου

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
    • Δημήτρης Κατακουζηνός
    Ιζαμπέλα Αρβανίτη: Η σιδηρά κυρία των επιχειρήσεων, έρωτας του Απόστολου Γκλέτσου

    Ιζαμπέλα Αρβανίτη και Απόστολος Γκλέτσος στο Ηρώδειο


    Έρωτας κεραυνοβόλος. Εκείνος εντυπωσιάσθηκε από την ψηλή, ξανθιά, δυναμική παρουσία της, αλλά και τη γλυκύτητα του χαμόγελού της, όταν αποφάσισε να του το χαρίσει… Κι εκείνη είδε στο πρόσωπό του όχι μόνον τον ωραίο άνδρα που στην ωριμότητά του παραμένει πάντα θελκτικός, αλλά και την ευθύτητα του χαρακτήρα του, τις ξεκάθαρες κουβέντες του, την ορμή του.

    Μια ισχυρή κυρία των επιχειρήσεων και με φιλανθρωπικό προφίλ και ένας καλλιτέχνης που δοκιμάστηκε και στον πολιτικό στίβο είναι το ζευγάρι για το οποίο μιλάει σήμερα όλη η Αθήνα: Η Ιζαμπέλα Αρβανίτη και ο Απόστολος Γκλέτσος, δύο άνθρωποι με την δική του πορεία ο καθένας στη ζωή κι από διαφορετικούς, φαινομενικά κόσμους, που, όμως, ο έρωτας τους ένωσε, αποδεικνύοντας πόσο απρόβλεπτος και τολμηρός είναι…

    Οι πληροφορίες λένε, ότι είναι μαζί εδώ και μήνες, από την αρχή περίπου του έτους αλλά ούτε εκείνος ούτε εκείνη θέλησαν να προβάλλουν τη σχέση τους με οποιοδήποτε τρόπο. Άλλωστε είναι γνωστό, ότι η Ιζαμπέλα Αρβανίτη με το βαρύ όνομα στον οικονομικό τομέα, αφού όπως είναι γνωστό ήταν πρώην ιδιοκτήτρια του «Υγεία» και πλέον δραστηριοποιούμενη στα ναυτιλιακά αποφεύγει τα τελευταία χρόνια τις κοσμικότητες, επιλέγοντας προσεκτικά τις εμφανίσεις της και σίγουρα προτιμώντας τους καλούς φίλους από τα κοινωνικά γεγονότα χωρίς νόημα.

    Κι όσο για τον Απόστολο Γκλέτσο, μπορεί να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας λόγω της δουλειάς του, μπορεί ακόμη κάθε δήλωση ή απλή συνέντευξή του να αναπαράγεται σε πολλαπλά Μέσα, αλλά την προσωπική του ζωή θέλει και ξέρει να την προστατεύει.

    Ιζαμπέλα Αρβανίτη: Η σιδηρά κυρία των επιχειρήσεων, έρωτας του Απόστολου Γκλέτσου
    Ιζαμπέλα Αρβανίτη

    Από την Ύδρα στο Ηρώδειο

    Κάπως έτσι λοιπόν, δεδομένης και της πανδημίας που κράτησε πολύ κόσμο στο σπίτι -εξαιτίας της καραντίνας άλλωστε ή με την βοήθειά της έχουν προκύψει κι άλλα ζευγάρια- η Ιζαμπέλα και ο Απόστολος ήρθαν πολύ κοντά, μετά την πρώτη γνωριμία τους, μέσω κοινών γνωστών.

    Η Ύδρα εξάλλου, των καπεταναίων της Επανάστασης, και από τα μέσα του 20ού αιώνα ως και σήμερα το νησί των διανοουμένων και καλλιτεχνών είναι ιδανικός τόπος για να απολαύσει ένα ζευγάρι τον έρωτά του, χωρίς πολλά αδιάκριτα βλέμματα.

    Εκεί πέρασαν το καλοκαίρι η Ιζαμπέλα και ο Απόστολος, στο σπίτι που διατηρεί η επιχειρηματίας, ένα από τα πολλά ιστορικά κτίρια του νησιού, που ως γνωστόν αποτιμώνται ενίοτε και σε εκατομμύρια. Άλλωστε σ’ αυτό το σπίτι έμειναν κάποτε και οι Rolling Stones, όπως θέλουν οι πληροφορίες, ενώ συχνά η ιδιοκτήτριά του προσκαλεί φίλους της για να απολαύσουν μαζί τη μαγεία του νησιού.

    Ιζαμπέλα Αρβανίτη: Η σιδηρά κυρία των επιχειρήσεων, έρωτας του Απόστολου Γκλέτσου
    Απόστολος Γκλέτσος

    Με ηρεμία, απομόνωση, τη θέα της γαλάζιας θάλασσας, τους περιπάτους στα γραφικά στενά του νησιού και με καταφύγιο στα περίφημα ταβερνάκια του μπορεί να πέρασε ο καιρός, αλλά έφτασε κάποια στιγμή και η ώρα της αποκάλυψης.

    Οι δυο τους βρέθηκαν στην συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στο Ηρώδειο κι όπως ήταν φυσικό την προσοχή όλων τράβηξε η εντυπωσιακή κυρία με το απλό, κομψό και ταυτόχρονα χαλαρό ντύσιμο και τα μεγάλα κοσμήματα. Σοβαροί και χωρίς διαχύσεις δεν αντέδρασαν στα φλας, αφού πλέον έχουν αποφασίσει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να «κρύβονται».

    Μόλις λίγες ημέρες πριν, μάλιστα, ο Απόστολος Γκλέτσος δήλωνε πως «Είμαι καλά, είμαι με μια γυναίκα. Σκάρτο χρόνο. Είναι εκτός χώρου και είμαστε καλά. Είμαστε σοβαρά…» .

    Το διαζύγιο

    Δηλώσεις της Ιζαμπέλας Αρβανίτη δεν υπάρχουν. Η Αιγιώτισσα στην καταγωγή, κόρη του επιχειρηματία Κωνσταντίνου και της Αννέτας Αρβανίτη, από νωρίς και η ίδια στις επιχειρήσεις κρατά χαμηλό προφίλ, αφού γνωρίζει, ότι στο χώρο της τα πολλά λόγια δεν χωράνε.

    Η Ιζαμπέλα Αρβανίτη με τον πρώην σύζυγό της Αργύρη Κούκα

    Άλλωστε και ο γάμος της -δεύτερος- με τον πρώην τραγουδιστή και επιχειρηματία Αργύρη Κούκα, με τον οποίο έχουν ένα παιδί, μπορεί να είχε αποτελέσει κοσμικό γεγονός την εποχή που έγινε, το διαζύγιό τους όμως, το περασμένο καλοκαίρι ήρθε εντελώς αθόρυβα. Μόνον λίγοι καλοί φίλοι γνώριζαν, ότι η σχέση τους βρίσκεται σε κρίση και με τον ίδιο τρόπο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστές πορείες.

    Στην Ύδρα με τον πρώην σύζυγό της

    Ανάμεσα σ΄ αυτούς η κουμπάρα και στενή της φίλη Μαρινέλλα, με την οποία βρίσκονται συχνά μαζί, κάνοντας κοινές εξόδους στα σικ εστιατόρια της Αθήνας. Όπως και με το ζεύγος Πάνου Καμμένου και Ελένης Τζούλη με τους οποίους, εκτός από διακοπές στην Ύδρα έχουν πραγματοποιήσει και ταξίδια στο εξωτερικό.

    Ιζαμπέλα Αρβανίτη και Μαρινέλλα

    Ιδιαίτεροι είναι οι δεσμοί ωστόσο που διατηρεί η Ιζαμπέλα, όσο και η αδερφή της Ελένη, παντρεμένη με τον επιχειρηματία Χρήστο Χούµπαυλη, που δραστηριοποιείται στον κλάδο των εξοπλισµών με την γενέτειρά τους το Αίγιο. Η ίδια έχει προσφέρει ένα σύγχρονο και εξοπλισμένο συγκρότημα κατοικιών στο Χαμόγελο του Παιδιού στην Τέμενη Αιγίου, ενώ έχει θεσπίσει από το 2010 υποτροφία στο όνομα των γονιών της «Κωνσταντίνου και Αννέτας Αρβανίτη» για νέους και νέες της Αιγιαλείας ή των Καλαβρύτων για προπτυχιακά προγράμματα που προσφέρει το κολλέγιο Deree. Πέραν αυτών ωστόσο, πάντα βρίσκεται κοντά στην ιδιαίτερη πατρίδα της και πάντα με σοβαρό και διακριτικό τρόπο.

    Σε γιορτή στο Χαμόγελο του Παιδιού

    Οι επιχειρήσεις

    Η οικογένεια Αρβανίτη είχε αποκτήσει το Υγεία το 1990 από την αμερικανική εταιρεία ΑΜΙ, η οποία της μεταβίβασε τότε το 72%. Ως εκείνη τη στιγμή ο Κωνσταντίνος Αρβανίτης δεν είχε ασχοληθεί με τον τομέα της υγείας, καθώς οι επιχειρήσεις του είχαν σχέση με βιομηχανία χυμών, που είχε στην Άρτα. Θεωρούνταν μάλιστα ένας ιδιαίτερα εύστροφος και διορατικός επιχειρηματίας. Σύντομα έτσι, το θεραπευτήριο Υγεία, με τον εξαιρετικό τεχνολογικό εξοπλισμό και το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό αναδείχθηκε στην πρώτη γραμμή των υπηρεσιών υγείας τόσο για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών όσο για ως προς την ξενοδοχειακή υποδομή.

    Το 2002 επί της Ιζαμπέλας –Ιωάννας Αρβανίτη, η οποία είχε διαδεχθεί μαζί με την αδερφή της Ελένη τον πατέρα τους, το Υγεία εισήλθε στο Χρηματιστήριο. Στη συνέχεια ωστόσο και καθώς παρουσίαζε μείωση κερδών, η οικογένεια αποφάσισε να το πουλήσει και έτσι έγινε το 2006, με αγοραστή τον Ανδρέα Βγενόπουλο, αλλά και διατηρώντας τότε, το 23,8%.

    Με τον ποιητή Μάνο Ελευθερίου

    Έκτοτε πολύ νερό κύλησε στ’ αυλάκι, οι επιχειρήσεις της ίδιας άλλαξαν προσανατολισμό αλλά η φήμη της ως «σιδηράς κυρίας» παραμένει. Με δύο γάμους ήδη στο ενεργητικό της, επιτυχημένη στο χώρο της και με μια ζωή ως τώρα, που λίγοι έχουν ζήσει, ξαναβρίσκει τον έρωτα, απρόσμενα ίσως αλλά σίγουρα δυνατά.

    Με την Λίτσα Πατέρα

    «Δεν έχω απωθημένο έναν γάμο. Στα 55 έχω κόρη της παντρειάς, τι να παντρευτώ εγώ;», δήλωνε εσχάτως ο Απόστολος Γκλέτσος με την χαρακτηριστική του αμεσότητα. Προσθέτοντας πάντως. πως «Άλλο η συντροφικότητα και άλλο ο γάμος. Συντροφικότητα βεβαίως. Την θέλω και την έχω».

    Διαβάστε επίσης:

    Απόστολος Γκλέτσος: Αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση ναρκωτικών με τον αξιωματικό του Λιμενικού

    Απόστολος Γκλέτσος: «Ζητώ συγγνώμη, ίσως τότε να ήμουν κι εγώ θύτης» (video)

    Iωάννα Μαρινοπούλου: Ζωή σαν παραμύθι – Η Mrs Ferragamo, το γυάλινο γοβάκι της Σταχτοπούτας και το «happily ever after»



    ΣΧΟΛΙΑ