• LIFE&STYLE

    Survivor spoiler 4/7: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση (video)

    χαρης-γιακουματος-ηλιας-γκοτσης-διαρροη-διαρροες-σποιλερ-σποιλ


    Η στρατηγική που ακολουθεί η ομάδα της Κατερίνας Δαλάκα, όπως έχει αποδειχτεί μέχρι στιγμής, αποδίδει, καθώς την πόρτα της εξόδου από το Survivor βλέπει ο ένας Μαχητής μετά τον άλλον. Όπως είχαμε γράψει χθες, ο Πάνος Θεοδώρου είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, ενώ η δεύτερη αποχώρηση θα γίνει αύριο.

    Στο σημερινό επεισόδιο, οι παίκτες θα αναμετρηθούν και πάλι στον στίβο μάχης για την ασυλία. Η ομάδα των Μαχητών έχει αποδεκατιστεί με τον Ηλία Γκότση και το Νικόλα Αγόρου να είναι οι μόνοι παίκτες που έχουν απομείνει, ενώ από την άλλη οι Διάσημοι έχουν σαρώσει τις ασυλίες και συνεχίζουν δυνατά στο παιχνίδι.

    Αυτή τη φορά, δύο μόνο πρόσωπα πρόκειται να βρεθούν υποψήφια προς αποχώρηση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, πρόκειται για τον Ηλία Γκότση και το Νικόλα Αγόρου. Συνεπώς, κανείς από τους δύο δεν κατάφερε να κερδίσει την ασυλία με αποτέλεσμα η ομάδα των Διάσημων με την Κατερίνα Δαλάκα, την Μελίνα Μεταξά, την Βιργινία Δικαιούλια και τον Χάρη Γιακουμάτο να βρίσκονται ένα βήμα πιο κοντά στον μεγάλο τελικό.

    Δείτε το trailer:

    https://www.youtube.com/watch?v=7oteojTuuOE

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor Πανόραμα: Πώς μπέρδεψε ο Τσίλης την αρραβωνιαστικιά του με την Δαλάκα (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωνσταντίνος Βασάλος: Το μήνυμα για τον ένα χρόνο από τον ημιτελικό του Survivor

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πάνος Ζάρλας: Ο νικητής του Power of Love ήταν σέξι χορευτής σε Ladies Nights (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ