• LIFE&STYLE

    Ήταν όλες εκεί! Οι γυναίκες του DiCaprio ζάλισαν το Saint Τropez

    • NewsRoom


    Ο Leonardo DiCaprio φημίζεται για την προτίμηση του στις εντυπωσιακές γυναίκες και ειδικά στις αιθέριες υπάρξεις από το χώρο του modeling. Έτσι λοιπόν εξηγείται και το γεγονός ότι η λίστα των καλεσμένων του στο φιλανθρωπικό δείπνο του ιδρύματος του («Leonardo DiCaprio Foundation»), στο Saint Tropez, “έσφυζε” από λυγερόκορμα μοντέλα.

    Οι καλεσμένες του έφθασαν στο gala με πανάκριβα σκάφη. Όλες τους είχαν επιλέξει εντυπωσιακά φορέματα, εκ των οποίων τα περισσότερα δεν άφηναν και πολλά στην αντρική φαντασία. Πρώτη στη φιλανθρωπική βραδιά, έφθασε η Doutzen Kroes, το αγγελάκι της Victoria’s Secret, φορώντας μία σούπερ αποκαλυπτική τουαλέτα σε rose gold χρώμα. Το χτένισμά της ήταν απλό και καλοκαιρινό και το μακιγιάζ της σε nude τόνους- άκρως φυσικό.

    Η Doutzen Kroes στο φιλανθρωπικό δείπνο του Lonardo Di CaprioDoutzen Kroes

    Ακολούθησε η Lily Donaldson η οποία επέλεξε για τη βραδιά μια μαύρη see through τουαλέτα που αναδείκνυε το στήθος της.

    Lily Donaldson
    Lily Donaldson

    Lily Donaldson

     

    Mariah Karey

    mariah karey 3

    Η εκρηκτική Mariah Carey δεν άργησε να συγκεντρώσει όλα τα φλας των φωτογραφικών φακών, παίρνοντας πόζα δίπλα στον οικοδεσπότη. Προτίμησε να φορέσει ένα maxi, μαύρο φόρεμα με αποκαλυπτικό ντεκολτέ και βαθύ σκίσιμο στο πλάι, ενώ τη λαμπερή της παρουσία συμπλήρωναν τα πανάκριβα κοσμήματα της στο χέρι και στο λαιμό της, αλλά και το δαχτυλίδι αρραβώνων από τον δισεκατομμυριούχο James Packer.

    Naomi Cambell
    Naomi Cambell

    Το παρών στο  gala του Dicaprio, έδωσαν μεταξύ άλλων η αειθαλής Naomi Campell, ο Bradley Cooper -χωρίς την Ιrina Shayk (γιατί άραγε;)- η 17χρονη κόρη του Lionel Richie, Sofia, o Bono των U2 κ.α.. Το ίδρυμα του DiCaprio έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 59 εκατομμύρια δολάρια για την προστασία του περιβάλλοντος και άλλα φιλανθρωπικά έργα σε 48 χώρες. Στο περυσινό event  στη λίστα των καλεσμένων ήταν ο George και η Amal Clooney,  ο Steven Speilberg και άλλοι celebrities.  Φέτος κυριάρχησαν εξίσου διάσημοι star από τον χώρο της μόδας, του κινηματογράφου και της μουσικής.

    O Bradley Cooper μαζί με τον Leonardo Di Caprio
    O Bradley Cooper μαζί με τον Leonardo Di Caprio

    u2

    leonaedo di caprio 23

    leonardo di caprio1

    sofia
    Sofia Richie

    LEONARDO 1

    leonaedo di caprio 2

    LEO 4

    https://www.youtube.com/watch?v=1plgTem1ZDs

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/ekplixi-miranda-kerr-pantrevete-video/62659



    ΣΧΟΛΙΑ