ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
O Ατζούν, η Χαλ και οι μουσικές καρέκλες στον ΣΚΑΪ, ο Βασίλης Παπαδρόσος παίρνει τα κλειδιά του ΑΝΤ1, το ραντεβού με Κοσιώνη, κόβεται το Real View, τι τρέχει με τη Ζίνα και ο Γρηγόρης και οι καναλάρχες
Λίγος χρόνος απομένει μέχρι την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του Survivor και τα δημοσιεύματα για πιθανούς συμμετέχοντες έχουν πάρει φωτιά. Η προσωπικότητα, το πάθος, καθώς και τα αθλητικά προσόντα είναι τα στοιχεία που αναζητούν οι υπεύθυνοι του κάστινγκ στους υποψηφίους «επιζώντες». Μάλιστα, ένα από τα ονόματα που λέγεται ότι δέχτηκε πρόταση από τον ΣΚΑΪ προκειμένου να συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης είναι αυτό του Νίκου Μαστρογιάννη, ο οποίος ήταν υποψήφιος βουλευτής με την Ένωση Κεντρώων στις προηγούμενες εκλογές. Τώρα είναι συνεργάτης της ανεξάρτητης βουλευτού Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου.
Τον Ιανουάριο του 2018, που θα προβληθεί το Survivor 2, θα διαπιστωθεί αν τελικά θα επιλεγεί και θα περάσει ένα διάστημα από τη ζωή του στον Άγιο Δομίνικο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Google: Πρόσωπα του Survivor, Ζωή Λάσκαρη και Στάθης Ψάλτης στην κορυφή των αναζητήσεων
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γνωστή παρουσιάστρια στο Survivor 2; (pic)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτοί είναι οι διάσημοι που θα συμμετάσχουν στο Survivor 2
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιώργος Στάσσης: Εξασφαλίσαμε αποδόσεις στους μετόχους 866% από το 2021 -Τι αλλάζουν οι επενδύσεις 24 δισ. ευρώ έως το 2030
- F1 Mercedes: Συζήτηση για τα όρια εμπλοκής στην πίστα
- Ευρωπαϊκό φυσικό αέριο: Σε άνοδο οι τιμές με φόντο τον Λίβανο και την έκρηξη στο Ras Laffan
- Νόσος του κολυμβητή: Όταν το καλοκαίρι γίνεται επώδυνο για τα αυτιά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.