• LIFE&STYLE

    Ιωάννης Κούστας: Το τρίτο στεφάνι και τα τρία πάρτι! Τι θα φορέσει η νύφη!

    γιαννης κουστας δημητρα μερμηγκα

    Γιάννης Κούστας – Δήμητρα Μέρμηγκα. Φωτό από τον αρραβώνα τους το 2017


    Ω! Ναι είναι γεγονός! Ο γάμος υπερπαραγωγή, ο «γάμος της χρονιάς», τελείται σήμερα, Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018 στο Σορέντο της Ιταλίας, όπου τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας ναυτιλίας, γαλαζοαίματοι, πάμπλουτοι κολοσσοί, συναντιούνται στο ειδυλλιακό και μοναδικής γραφικότητας θέρετρο των ιταλικών ακτών του Αμάλφι, για να ευχηθούν στους νεονύμφους δρ. Ιωάννη Κούστα και Δήμητρα Μέρμηγκα και να γιορτάσουν έναν έρωτα που αψήφησε δυσκολίες, κανόνες για ηλικίες και διαφορές και που ανίκητος, αυτός, ο θεός δημιουργημένος από το Χάος και την Γαία, στο τέλος όλα τα κερδίζει!

    Και είναι αυτός ο αρχαίος Έλληνας θεός, πότε πάνω σε δελφίνι, άλλοτε σε λιοντάρι, που σηκώνει τα χρυσά του βέλη, τα στολισμένα με φτερά περιστεριού και στοχεύει καρδιές, χωρίς να τον νοιάζουν ταιριάσματα, που είναι για προξενήτρες και όχι για παντοδύναμες θεότητες. Εδώ ο στόχος βρέθηκε στην καρδιά μιας 26χρονης, ποιητικά όμορφης κοπέλας, της Δήμητρας Μέρμηγκα και ενός κροίσου της ναυτιλίας, αλλά και των γνώσεων, του 63χρονου Ιωάννη Κούστα! Πως λοιπόν να μη γιορτάζει ο Θεός το θρίαμβό του, καταμεσής χρυσού καλοκαιριού, στα γλυκά ακρογιάλια της Ιταλίας…

    Δείπνο σε βίλα, πάρτι με Ρέμο, brunch στη 50μετρη θαλαμηγό

    Ο Γιάννης Κούστας και η νύφη του Δήμητρα Κούστα, ζήτησαν αντί για δώρα οι εκλεκτοί τους καλεσμένοι να προσφέρουν χρηματικά ποσά στα φιλανθρωπικά σωματεία ΕΛΕΠΑΠ και «Οι φίλοι του παιδιού». Ευαισθησία, αλλά και λογική επιδεικνύει το ζευγάρι, που σε αυτην την οικονομική αφρόκρεμα που ανήκει, τι να τα κάνει τα άλλα δώρα;

    Λίστα για να φτιάξει νοικοκυριό με ηλεκτρικούς λεμονοστύφτες και ηλεκτρικά μαχαίρια; Εκτός αυτού, είναι γνωστό το έργο του εφοπλιστή στην Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων και έχει βραβευτεί για την προσφορά του.

    Ο γάμος έχει σχεδιαστεί με βασικό στοιχείο του την απλότητα, την εναρμόνιση με τη γιορτινή καλοκαιρινή φύση και τις λιτές γραμμές. Φυσικά και η λιτότητα έχει το τίμημά της, ειδικά όταν έχει να αντιπαρατεθεί σε κακόγουστες επιδείξεις χλιδής άλλων αντίκτυπων γαμήλιων τελετών, που απαυδούν τόσο απ’ την αισθητική του γαμπρού, όσο και απ’ την νεανικότητα της νύφης. Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στην πολυτελέστατη βίλα «Tritone», με την πρόσκληση να αναφέρει το σμόκιν, ως ενδεδειγμένο ένδυμα για τους καλεσμένους.

    Villa Tritone. Sorrento
    Villa Tritone. Sorrento
    Villa Tritone. Sorrento
    Villa Tritone. Sorrento
    Villa Tritone. Sorrento
    κουστας-μερμηγκα
    Δήμητρα Μέρμηγκα και Γιάννης Κούστας

    Την Παρασκευή (σήμερα) και αμέσως μετά την τελετή θα δοθεί καθιστό δείπνο στο θεσπέσιο κήπο, της ιδιωτικής βίλας μες στο πράσινο με εξαιρετική θέα στο μαγικό μπλε του κόλπου του Σορέντο. Το Σάββατο θα δοθεί το γαμήλιο πάρτι στις 21.30 το βράδυ, χορευτικό δείπνο, στον Νεράνο, στο πολυτελές κέντρο «La Conca del Sogno».

    Αποκορύφωμα του γαμήλιου πάρτι θα είναι η εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου, που έχει ταξιδέψει μέχρι το Σορέντο με τον κουμπάρο του, Κώστα Πηλαδάκη, για να τραγουδήσει διασκεδάζοντας το πλούσιο νεόνυμφο πλέον ζευγάρι και τους εκλεκτούς του καλεσμένους.

    Αγαπημένος αλώστε σ’ αυτούς τους κύκλους ο λαϊκός τραγουδιστής, πως θα μπορούσε να λείπει, υποθέτοντας πως θα τους αφιερώσει κάτι ερωτικού τύπου «έλα να με τελειώσεις μόνο εσύ μπορείς» και όχι το πιο «μερκελικό» σουξέ του «κομμένα πια τα δανεικά»!

    Την Κυριακή το πρωί, όλοι οι καλεσμένοι θα απολαύσουν brunch στην μυθική 50μετρη θαλαμηγό «Belita» του εφοπλιστή. Η νύφη αναμένεται λοιπόν, να κάνει και τρεις εμφανίσεις με νυφικά, όπως απαιτεί η πρόσφατη μόδα, αλλά δεν είναι γνωστό αν θα είναι και τα τρία του διάσημου Λιβανέζου Elie Saab.

    Conca del Sogno
    Conca del Sogno is a Beach Club Restaurant situated in the Amalfi Coast in the village of Nerano,
    Conca del Sogno
    Conca del Sogno is a Beach Club Restaurant situated in the Amalfi Coast in the village of Nerano

    H οικογένεια: Παρουσίες και απουσίες

    Για το γάμο είναι στο Σορέντο, η μητέρα του εφοπλιστή, Αμαλία Κούστα, η αδερφή του, Μαρία, και οι δύο γιοι του από τον πρώτο του γάμο με την Γκρέτα Καρμπονάρο, Δημήτρης και Ρομπέρτο. Οι δύο κόρες του εφοπλιστή, από τον δεύτερο γάμο του με την Σοφία Γιαννικοπούλου, γνωστή για τους ρόλους της σε βιντεοταινίες της δεκαετίας των ΄80s αλλά και για τον αλέγκρο, κοσμικό της χαρακτήρα, θα απουσιάζουν, μιας και το άγριο διαζύγιο των γονιών τους έχει ακόμα νωπές μνήμες.

    Από τον γάμο θα απουσιάζει λέγεται και ο πατέρας της νύφης, ο οποίος μένει μόνιμα στην Τήνο και έχει τη δική του γκαλερί με έργα τέχνης. Στο πλευρό της, όμως, θα βρίσκονται βέβαια, οι δύο αδερφές της, Χριστίνα και Τάνια και η μητέρα της, Κατερίνα Ασκούνη, που είχε πολλές αντιρρήσεις στην αρχή αυτή της σχέσης που κάμφθηκαν και υποχωρήσαν μπροστά στη μεγάλη αγάπη των δυο ερωτευμένων. Το όνομα της μάλιστα, Κατερίνα, θα δοθεί στο κοριτσάκι που περιμένει το ζευγάρι σε τρεις μήνες από τώρα. Μέχρι τότε, όμως, είναι wedding party time…

    Γιάννης Κούστας Δήμητρα Μέρμηγκα
    Ο κ. Γιάννης Κούστας και η Δήμητρα Μέρμηγκα αγκαλιά στα Χανιά

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γάμος Κούστα – Μέρμηγκα την Παρασκευή, πάρτι το Σάββατο. Ποιοι μπήκαν στην black list της νύφης και δεν έλαβαν την πολυπόθητη πρόσκληση

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιάννης Κούστας-Δήμητρα Μέρμηγκα: «Στην αγάπη, ένα κι ένα κάνουν ένα» (όπως λέει και ο Σαρτρ)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιάννης Κούστας – Δήμητρα Μέρμηγκα: Γάμος εκεί όπου παραθέριζαν ο Καζανόβα, ο Γκαίτε , ο Νίτσε και ο Ίψεν (30 φωτό)



    ΣΧΟΛΙΑ