• LIFE&STYLE

    Ηλίας Γκότσης: Οι άγνωστες πτυχές του νικητή του φετινού Survivor (video)

    Γκοτσης-Ηλιας-νικητης

    Ηλίας Γκότσης


    Κατάφερε να «επιζήσει» μέσα στις δυσκολίες και τις κακουχίες σε μία καλύβα με λιγοστό φαγητό στον Άγιο Δομίνικο για έξι μήνες και «εξολόθρευσε» όλους τους αντιπάλους του. Πρόκειται για τον μεγάλο νικητή του Survivor για τη φετινή χρονιά, Ηλία Γκότση, ο οποίος σήκωσε το τρόπαιο και κέρδισε το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

    Ο «Μαχητής» Ηλίας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου σπούδασε στη Γυμναστική Ακαδημία και στη συνέχεια εργάστηκε ως personal trainer. Μάλιστα, έχει ανοίξει μαζί με τον αδελφό του ένα στούντιο γυμναστικής. Ο ίδιος ασχολείται ιδιαίτερα με την καλή σωματική υγεία, αλλά και την σωστή διατροφή.

    «Δεν υπάρχει καμία δυσκολία που θα μπει εμπόδιο στο στόχο μου. Ο μόνος μου στόχος στο Survivor είναι η νίκη», είχε δηλώσει στις αρχές του ριάλιτι επιβίωσης και όντως τα κατάφερε.

    Ο λόγος που δήλωσε συμμετοχή στο Survivor

    «Πίστευα ότι μου ταιριάζει και ότι μπορώ να ανταπεξέλθω. Δεν ήθελα με τίποτα να το χάσω. Στόχος μου είναι να ανακαλύψω τα όριά μου, να δω μέχρι που μπορώ να φτάσω, να τα ξεπεράσω και να φτάσω όσο πιο μακριά μπορώ.

    Πιστεύω ότι μπορώ να φτάσω μέχρι το τέλος, γιατί είμαι πεισματάρης και δε μου αρέσει ποτέ να χάνω. Φεύγοντας για το Survivor νιώθω ανυπομονησία να ζήσω αυτή την εμπειρία και περιμένω πως και πως να βρεθώ στην παραλία», είχε δηλώσει ο παίκτης και νικητής του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης, ο οποίος εν τέλει συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους έναντι της Κατερίνας Δαλάκα στον τελικό.

    γκοτσης
    Ηλίας Γκότσης

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Ηλίας Γκότσης μεγάλος νικητής του Survivor 2! (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ποιος είναι ο μοναδικός παίκτης που δεν εμφανίστηκε στον τελικό;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: «Λύγισε» η Κατερίνα Δαλάκα και ξέσπασε σε κλάματα (video)



    ΣΧΟΛΙΑ