Μεγάλος νικητής του Survivor 2 έπειτα από έξι ολόκληρους μήνες επιβίωσης στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο, αναδείχθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, ο Ηλίας Γκότσης. Ο Μαχητής, που έκλεψε τις εντυπώσεις με τις αθλητικές του επιδόσεις στον απαιτητικό στίβο μάχης, αλλά και με τον χαρακτήρα του απέναντι στους συμπαίκτες του και τους αντιπάλους του, συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και κέρδισε τον τίτλο που τόσο πολύ λαχταρούσε.
Με ένα τεράστιο χαμόγελο και ευχαρίστηση παρέλαβε το τρόπαιο, που του απένειμε ο Σάκης Τανιμανίδης, καθώς και την επιταγή των 100.000 ευρώ.
Ο Ηλίας κατάφερε να επικρατήσει απέναντι στην ισχυρή αντίπαλό του, Κατερίνα Δαλάκα, η οποία έφτασε μέχρι τον τελικό και κατέλαβε την δεύτερη θέση.
Με το κοινό να ζητωκραυγάζει τη νίκη του, η Κατερίνα Δαλάκα και τα υπόλοιπα παιδιά, που συμμετείχαν στο ριάλιτι, αγκάλιασαν τον Ηλία δίνοντάς του συγχαρητήρια.
https://www.instagram.com/p/BlMF6hTAVyg/


https://www.instagram.com/p/BlLisnslpXL/
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Βόμβα» στο Survivor: Νέος παρουσιαστής του Survivor 3 o Γιώργος Αγγελόπουλος;
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγνώριστη η Μελίνα Μεταξά στο Survivor Πανόραμα (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τανιμανίδης-Λιανός: Τι ανέβασαν στα social media λίγο πριν τον τελικό του Survivor
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Γιώργος Βλάχος και ο μύλος της φημολογίας
- Διώρυγα Κορίνθου: Έσοδα 10 εκατομμυρίων αναμένει το δημόσιο από την πρώτη φάση ανάπλασης
- Έρχεται το… «προφίλ συνέπειας» για τους φορολογούμενους – Πώς θα βαθμολογούνται μισθωτοί, επαγγελματίες, συνταξιούχοι και επιχειρήσεις με βάση τις οφειλές τους
- «Πληρώνω όσο Πετάω»: Το νέο εργαλείο της ΡΑΑΕΥ για να αλλάξει το μοντέλο διαχείρισης αποβλήτων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.