• LIFE&STYLE

    Η βασιλική οικογένεια παρουσίασε τις χριστουγεννιάτικες κάρτες – Ουίλιαμ-Κέιτ με τα παιδιά και Κάρολος-Καμίλα με στέμματα

    • NewsRoom
    Πρίγκιπας Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, Πρίγκιπες Λούις, Σάρλοτ και Τζορτζ

    Πρίγκιπας Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, Πρίγκιπες Λούις, Σάρλοτ και Τζορτζ


    Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Ουίλιαμ και Κέιτ με τα τρία τους παιδιά μοιράστηκαν στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης τη χριστουγεννιάτικη κάρτα για το 2023 η οποία είναι πολύ διαφορετική από όσες έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια.

    Πόζαραν στο φακό του καταξιωμένου φωτογράφου Τζος Σίνερ (Josh Shinner), μέσα στο σπίτι τους στο Ουίνδσορ αυτή τη φορά σε casual στυλ.

    Επιλέγοντας ένα ασπρόμαυρο φόντο η πριγκιπική οικογένεια δείχνει χαμογελαστή φορώντας άσπρα πουκάμισα, σκούρα παντελόνια και αθλητικά παπούτσια, με την 8χρονη Σάρλοτ να κλέβει τις εντυπώσεις καθισμένη στο κέντρο σε μία βελούδινη καρέκλα.

    «Η χριστουγεννιάτικη κάρτα μας για το 2023», έγραψε ο επίσημος λογαριασμός του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας στο Instagram και μέσα σε λίγες ώρες συγκέντρωσε πάνω από 2 εκατ. likes και πάρα πολλά σχόλια για το πόσο γρήγορα έχουν μεγαλώσει τα παιδιά της οικογένειας.

    Πρίγκιπας Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, Πρίγκιπες Λούις, Σάρλοτ και Τζορτζ
    Πρίγκιπας Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, Πρίγκιπες Λούις, Σάρλοτ και Τζορτζ

    Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ κυκλοφόρησαν επίσης τη χριστουγεννιάτικη κάρτα του Βασιλιά και της Βασίλισσας, δια χειρός Ούγκο Μπέρναντ από την ημέρα της στέψης στις 6 Μαΐου.

    Σύμφωνα με το Hello, το επίσημο στιγμιότυπο δείχνει τον βασιλιά Κάρολο με το ηλικίας 360 ετών στέμμα του Αγίου Εδουάρδου και την βασίλισσα Καμίλα στην αίθουσα του θρόνου μετά την ιστορική τελετή ενθρόνισης.

    Τα Χριστούγεννα η βασιλική οικογένεια αναμένεται να συγκεντρωθεί, όπως κάθε χρόνο στο κτήμα Sandringham με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι η οικογένεια της Καμίλα θα συμμετάσχει για πρώτη φορά.

    Η χριστουγεννιάτικη κάρτα του Βασιλιά Καρόλου και της Καμίλα
    Η χριστουγεννιάτικη κάρτα του Βασιλιά Καρόλου και της Βασίλισσας Καμίλα

    Διαβάστε επίσης:

    Βασιλιάς Κάρολος: Η στιγμή που γκρινιάζει για τους αργοπορημένους Ουίλιαμ και Κέιτ (video)

    Μπάκιγχαμ: Πιθανή η προσφυγή κατά του Πιρς Μόργκαν για τα ονόματα των «ρατσιστών της βασιλικής οικογένειας»

    Κέιτ Μίντλετον: Η αμύθητης αξίας τιάρα που φόρεσε για πρώτη φορά και φυλάσσεται σχεδόν έναν αιώνα



    ΣΧΟΛΙΑ