• LIFE&STYLE

    Βασιλιάς Κάρολος: Η στιγμή που γκρινιάζει για τους αργοπορημένους Ουίλιαμ και Κέιτ (video)

    Βασιλιάς Κάρολος

    Βασιλιάς Κάρολος


    Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον Βασιλιά Κάρολο την ημέρα της στέψης του, με τις κάμερες να καταγράφουν κάθε κίνησή του, ακόμα και τις στιγμές που έμοιαζε να μην απολαμβάνει τόσο.

    Κατά την άφιξή του με την Πολιτειακή Άμαξα του Αδαμάντινου Ιωβηλαίου στο Αββαείο του Γουεστμίνστερ, ο Βασιλιάς περίμενε περίπου για πέντε λεπτά απ’ έξω κάτι που φανερά τον ενόχλησε.

    Σύμφωνα με το SkyNews, ο Κάρολος είπε στην Καμίλα: «Δεν μπορούμε να είμαστε ποτέ στην ώρα μας. Είναι βαρετό αυτό».

    Μία άλλη εκδοχή, ωστόσο, που έχει γίνει viral έρχεται από μία γυναίκα στο TikTok που διαβάζει χείλη, σύμφωνα με την οποία, ο Κάρολος φέρεται να είπε: «Είναι πραγματικά απίστευτο που κάνουμε τόση ώρα και είμαι έξαλλος γιατί κάθομαι εδώ και… γερνάω».

    Υπεύθυνοι για την καθυστέρηση φαίνεται πως ήταν ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Ουίλιαμ και Κέιτ, οι οποίοι καθυστέρησαν να φτάσουν με κανονικό όχημα στο Αββαείο.

    Αρκετοί στα βρετανικά μέσα αποδίδουν τον εκνευρισμό αυτό στην αναμονή για τη μεγαλύτερη στιγμή στη ζωή του βασιλιά Καρόλου ο οποίος περίμενε για πάρα πολλά χρόνια μέχρι τη στέψη του.

    Παρά τις εξαντλητικές πρόβες και προετοιμασίες που προηγήθηκαν, υπήρξαν και άλλες «αναποδιές». Ένας ιερωμένος που συμμετείχε στην τελετή δήλωσε στο Sky News ότι «υπήρξαν ένα-δύο πράγματα που δεν πήγαν όπως τα είχαμε σχεδιάσει».

    «Δεν θα κατονομάσω κάποιον συγκεκριμένα», πρόσθεσε ο ίδιος.

    Δείτε το βίντεο:

    @krystinkalvoy #duet with @Liz More #kingcharles and I’m pissed off🇬🇧 #lipreading #hearingloss #hearingaids #carriage #coronation ♬ original sound – Liz More

    Όσοι είδαν την τελετή παρατήρησαν ότι ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπερι χρειάστηκε αρκετά δευτερόλεπτα μέχρι να τοποθετήσει με ασφάλεια στο κεφάλι του βασιλιά Καρόλου το στέμμα του Αγίου Εδουάρδου.

    Στο βίντεο φαίνεται ο Αρχιεπίσκοπος να κάνει αρκετές διορθώσεις στην τοποθέτηση του στέμματος μέχρι να βεβαιωθεί ότι δεν θα υπήρχε ούτε μια πιθανότητα το στέμμα να πέσει από το κεφάλι του βασιλιά Καρόλου.

    Σε αυτά τα αγωνιώδη 8 δευτερόλεπτα ο ιερωμένος πλησίασε αρκετά τον Βασιλιά Κάρολο και επιθεώρησε μια τελευταία φορά το στέμμα προκειμένου στη συνέχεια να αναφωνήσει «God save the king».

    Viral και ο πρίγκιπας Λούις

    Ακόμα ένα βίντεο έγινε viral, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον μικρότερο γιο του Ουίλιαμ και της Κέιτ, πρίγκιπα Λούις, ο οποίος φώναζε μέσα από την άμαξα:

    «Τι φωνάζετε;! Τι ουρλιάζετε!».

    Δείτε το βίντεο με τον πρίγκιπα Λούις:

    @krystinkalvoy #duet with @Tikkytokkytootler they are yelling to you my guy!😜 #coronation #princelouis #lipreading #lipreader #hearingloss #hearingimpaired ♬ original sound – Tikkytokkytootler

    Διαβάστε επίσης:

    Βασιλιάς Κάρολος – Στέψη: Η μεγάλη συναυλία στο κάστρο του Ουίνδσορ (video)

    Βασιλιάς Κάρολος Γ’ – Η Στέψη: Όλα όσα έγιναν στην ιστορική τελετή – Η μεγαλοπρεπής πομπή, ο Ουίλιαμ, η Κέιτ, ο Τζορτζ και ο «κομπάρσος» Χάρι



    ΣΧΟΛΙΑ