• LIFE&STYLE

    Power of Love: Παίκτρια βγάζει τις γάζες και μας παρουσιάζει τη νέα της μύτη (pics)

    • NewsRoom


    Πριν από μία βδομάδα, η Τζούλια Καραγιάννη, πρώην παίκτρια του γνωστού ριάλιτι αγάπης Power of Love, βρέθηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε πλαστική επέμβαση στη μύτη.

    Η πρώην παίκτρια, όχι μόνο δεν το έκρυψε, αλλά μοιράστηκε ολόκληρη τη διαδικασία της πλαστικής με τους ακόλουθούς της στο Instagram.

    Μοιράστηκε μαζί τους φωτογραφίες από την αρχή της διαδικασίας μέχρι και το τέλος: στιγμιότυπα από το χειρουργείο, από την περίοδο που είχε τις γάζες, αλλά και εικόνες με τη νέα της μύτη, αφού χθες έβγαλε τις γάζες.

    Η Τζούλια θέλησε να αποκαλύψει, επιτέλους, τα αποτελέσματα της πλαστικής επέμβασης και, έτσι, ανήρτησε κάποιες φωτογραφίες, όπου μάς φανερώνει την καινούργια της μύτη. Η αλλαγή είναι εμφανής και είναι γεγονός πως το πρόσωπό της μοιάζει πλέον λίγο διαφορετικό.

    Αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια είχε δηλώσει ότι πήρε την απόφαση να κάνει πλαστική στη μύτη λόγω του σοβαρόού αναπνευστικού προβλήματος που είχε, καθώς την είχε σπάσει στο παρελθόν δύο φορές. Επομένως, θεώρησε ότι ήταν ευκαιρία και για μια μικρή διόρθωση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μαρία Καβογιάννη – Βίκυ Σταυροπούλου: Ποζάρουν ξέγνοιαστα με τις κόρες τους! (pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ανανεωμένο look της Αθηνάς Οικονομάκου (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συμβουλές και ιδέες για το τι να φορέσετε στο γραφείο το φθινόπωρο



    ΣΧΟΛΙΑ