• LIFE&STYLE

    Οι Θεατρικές Σκηνές «καρφώνουν» τον Σεφερλή: «Είχε ζητήσει 50.000 ευρώ προκαταβολή» (video)

    • NewsRoom
    Μαρκος-Σεφερλης

    Μάρκος Σεφερλής


    Ένας έντονος «διάλογος» πραγματοποιείται τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Ακρίτα, με τον πρώτο να καταθέτει τελικά μήνυση για τα όσα δήλωσε εναντίον του η δεύτερη.

    Στη διαμάχη αυτή εμπλέχτηκαν και οι Θεατρικές Σκηνές, με τον Πάνο Κατσαρίδη, διευθύνων σύμβουλο της εταιρείας, να μιλά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε», για το περιστατικό της ματαίωσης της παράστασης «Ζητείται Ψεύτης».

    Ο κ. Κατσαρίδης χαρακτήρισε «ανήθικη» την επίθεση του Μάρκου Σεφερλή, ενώ προχώρησε σε μια αποκάλυψη και, συγκεκριμένα, στο χρηματικό ποσό που ζήτησε ο Σεφερλής ως προκαταβολή, τονίζοντας πως πρόκειται για ένα τεράστιο νούμερο για τα θεατρικά δεδομένα.

    Συγκεκριμένα, ανέφερε τα παρακάτω:

    «Όπως ο κύριος Σεφερλής δεν επιτρέπει να θίγεται ο ίδιος, έτσι και εμείς δεν επιτρέπουμε αυτά που ακούστηκαν χθες το βράδυ. Θεωρώ πολύ ανήθικη την επίθεση που έκανε ο κύριος Σεφερλής σε συνεργάτες της εταιρείας, την κυρία Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία είναι σύμβουλος επικοινωνίας της εταιρείας, όχι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, και η οποία γνωρίζοντας και έχοντας στα χέρια της κάποια στοιχεία που προκύπτουν από νομικά έγγραφα βγήκε και εκπροσώπησε την εταιρεία».

    «Ποτέ δεν κατηγορήσαμε τον Μάρκο Σεφερλή πως άφησε άνεργο κάποιον ηθοποιό. Αυτό που είπαμε, και είπε και η Κατερίνα Γκαγκάκη, είναι πως όταν μια παράσταση προσωποκεντρική ακυρώνεται, επειδή ο κεντρικός πρωταγωνιστής και η παραγωγή δεν τα βρίσκουν επειδή ο πρωταγωνιστής εμφανίζει κάποιες απαιτήσεις που δεν γίνονται αποδεκτές, η παράσταση οδηγείται σε ακύρωση. Ο Μάρκος Σεφερλής είχε ζητήσει μια τεράστια προκαταβολή, πέραν και εκτός των ειωθότων της θεατρικής αγοράς… το ποσό είναι 50.000 ευρώ. Αισθάνομαι πολύ άσχημα που τα λέω αυτά, αλλά όταν πια όλα έχουν βγει στη φόρα, δεν έχω άλλο δρόμο. Για κάποιον που ξέρει από θέατρο το να δώσεις 50.000 ευρώ 4 μήνες πριν ξεκινήσει μια παράσταση καθιστά αδύνατη τη διενέργεια της παράστασης».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ξέσπασε ο Μάρκος Σεφερλής κατά της Έλενας Ακρίτα: «Της έχω κάνει μήνυση» (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απάντηση της Έλενας Ακρίτα στη μήνυση του Μάρκου Σεφερλή

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Μάρκος Σεφερλής «σπάει» τη σιωπή του μετά την ακύρωση του «Ζητείται Ψεύτης» (video)



    ΣΧΟΛΙΑ