• LIFE&STYLE

    Η Στόρμι Ντάνιελς αποκαλύπτει: Το σεξ με τον Τραμπ κράτησε δύο λεπτά… ίσως και λιγότερο

    • NewsRoom


    «Πόσες λεπτομέρειες μπορεί να δώσει κανείς για δύο λεπτά;» απάντησε η Στόρμι Ντάνιελς όταν η δημοσιογράφος της Vogue της ζήτησε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για την υποτιθέμενη σεξουαλική επαφή που είχε με τον Τραμπ το 2006. «Δύο λεπτά;» ρώτησε έκπληκτη η δημοσιογράφος. «Ίσως. Μπορεί να είμαι και γενναιόδωρη», απάντησε εκείνη.

    Η 39χρονη πορνοστάρ εμφανίστηκε στις σελίδες του τεύχους Οκτωβρίου της Vogue και μίλησε για την ερωτική βραδιά που είχε με τον – παντρεμένο τότε – πρόεδρο των ΗΠΑ.

     Stormy Daniels poses in a Zac Posen dress for her recent Vogue interview

    Vogue.com

    Μιλώντας για την περίφημη συνεύρεση με τον αμερικανό πρόεδρο σε ένα ξενοδοχείο στην Lake Tahoe μετά από ένα τουρνουά γκολφ το 2006, η εκρηκτική σεξοβόμβα ανέφερε πως ήταν ένα «νορμάλ σεξ» και πως ήταν η «νοσηρή περιέργεια» που την ώθησε να πάει στη στη σουίτα του ξενοδοχείου με τον Τραμπ.

    Η Ντάνιελς περιγράφει πως ο πρόεδρος Τραμπ γδύθηκε μένοντας μόνο με το εσώρουχό του και μια μπλούζα όσο εκείνη ήταν στο μπάνιο.

     Trump posed for a photo with Daniels in 2006

    Η Στόρμι Ντάνιελς ισχυρίζεται πως πληρώθηκε 100.000 δολάρια για τη σιωπή της από τον πρώην δικηγόρο του Τραμπ, Michael Cohen, 11 μέρες πριν τις εκλογές του 2016. Πρόσθεσε επίσης ότι εκείνη και ο δικηγόρος της, Michael Avenatti, δικαιώθηκαν από την ομολογία του Cohen σχετικά με την πληρωμή της.

    Ο μακροχρόνιος δικηγόρος του Τραμπ, Michael Cohen, παραδέχτηκε την προηγούμενη εβδομάδα την παράνομη δραστηριότητα, διαταγή η οποία ήρθε από τον πρόεδρο, όπως υποστηρίζει
    Ο μακροχρόνιος δικηγόρος του Τραμπ, Michael Cohen, παραδέχτηκε την προηγούμενη εβδομάδα την παράνομη δραστηριότητα, διαταγή η οποία ήρθε από τον πρόεδρο, όπως υποστηρίζει.
     Stormy Daniels made her name in porn

    Ο Τραμπ αρνείται μέχρι σήμερα το σεξ με την Ντάνιελς, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Stephanie Clifford.

     Trump has always denied the relationship with Stormy Daniels

    Τη περίοδο της συνεύρεσής τους ο Τραμπ ήταν ήδη παντρεμένος με την Πρώτη Κυρία Μελάνια για ένα χρόνο.

    Η Ντάνιελς ανέφερε στην Vogue ότι ζούσε σαν «φυγάς» τόσο καιρό. «Κάποιοι άφηναν σημειώματα κάτω από την πόρτα των ξενοδοχείων μου», σημειώνει.



    ΣΧΟΛΙΑ