• LIFE&STYLE

    Η Σοφία Μουτίδου ξεσπά: «Φταίω εγώ να βγω και να πω όλα τα ονόματα των σιχαμάτων;»

    • NewsRoom

    Σοφία Μουτίδου


    Μετά τον ντόρο των τελευταίων ημερών που προκάλεσαν οι καταγγελίες εις βάρος πασίγνωστων ηθοποιών και σκηνοθετών για σεξουαλική παρενόχληση και βίαιη συμπεριφορά, η Σοφία Μουτίδου με νέα της ανάρτηση στα social media παίρνει θέση στα γεγονότα.

    Στο μακροσκελές κείμενο που ανάρτησε στους λογαριασμούς της στα social media, η Σοφία Μουτίδου παραδέχεται για ακόμα μια φορά ότι γνωρίζει όλα τα ονόματα όσων διάσημων προσώπων έχουν παρενοχλήσει είτε σεξουαλικά είτε λεκτικά είτε σωματικά συναδέλφους τους στον χώρο του θεάματος.

    Μάλιστα, κάνει λόγο για εκβιασμούς, ναρκωτικά και καταπάτηση δικαιωμάτων, που συνδέονται με «ιθύνοντες σε κανάλια, παρουσιαστές, τραγουδιστές και ηθοποιούς».

    Ακολουθεί το κείμενο της Σοφίας Μουτίδου:

    «Φταίω εγώ τώρα να βγω και να πω οοοοολα τα ονόματα των σιχαμάτων, ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, καθώς κανείς δε θα πάρει τα μέρος μου και να πάω ήσυχα ήσυχα στη φυλακή; Και έτσι θα ‘μαι εγώ στη φυλακή, γιατί δε θα αποδεικνύεται κάτι από αυτά που λέω, αλλά όλοι θα ‘χετε μάθει τα πάντα. Και θα ‘ναι αληθινά.

    Και θα το ξέρετε γιατί τόση φαντασία δεν έχει ούτε ο καλύτερος συγγραφέας. Δε θα ‘ναι πολύ ωφέλιμο να ακούσετε ότι βασικά θεσμικά στελέχη συμμετείχαν σε ομαδικό σεξ με πολύ γνωστές αγαπημένες σας ηθοποιούς διασφαλίζοντας ρόλους και θέσεις; Ενώ εμείς τα άλλα παιδάκια κάναμε οντισιόν αγχωμένα;

    Ή ότι παρά πολύ γνωστά λαϊκά είδωλα εκβίαζαν για σεξ και αν δεν το έπαιρναν έριχναν στον Καιάδα τους αρνητές; Ή πρωταγωνίστρια ετών φρόντισε να χειρουργηθεί άλλη πρωταγωνίστρια με σκοπό να τη βγάλει από την παράσταση εν γνώσει του σκηνοθέτη;

    Ή ότι υπάρχουν άνθρωποι που διεξάγουν πρόβες με ισχυρή βία και απειλές και εκβιασμούς και καταπάτηση όλων των δικαιωμάτων; Ότι μαγικά συνδέονται ιθύνοντες σε κανάλια, παρουσιαστές, τραγουδιστές και ηθοποιοί με αντάλλαγμα σεξ απενοχοποιημένο σε ξένα εδάφη και άφθονα ναρκωτικά; Έτσι για το γαμώτο. Για την Ελλάδα ρε γαμώτο. Για την τιμή των όπλων. Για ένα αδειανό πουκάμισο, Για μιαν Ελένη…».

    Δείτε την ανάρτηση της Σοφίας Μουτίδου:

    Προηγουμένως, η ηθοποιός ανέβασε βίντεο στο κανάλι της στο YouTube, στο οποίο κατηγορεί την Ελένη Καστάνη για βίαιη και προσβλητική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στο θέατρο.

    Διαβάστε επίσης:

    Πασχάλης Τσαρούχας: «Υπάρχουν πάνω από 1.000 καταγγελίες για παρενόχληση» (video)

    Η παρενόχληση είναι εκ-βιασμός και ο χαβαλές… ανοίγει την πόρτα

    Πέτρος Φιλιππίδης: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του



    ΣΧΟΛΙΑ