ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βενετίας, Φεστιβάλ Χίου, δείπνο με θέα την Ακρόπολη, οι Έλληνες που επέλεξαν Κέρκυρα τον Αυγουστο, χειμερινή Συλλογή Zeus+Δione
Για την δύσκολη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό μιλά η γνωστή σχεδιάστρια, Σήλια Κριθαριώτη, με βίντεο που κοινοποίησε στα social media.
Όλο αυτό το διάστημα πάλεψε με την ασθένεια και η ίδια περιγράφει πόσο φοβήθηκε αλλά και πώς τα κατάφερε να την αντιμετωπίσει χάρη στη γιατρό της, Αναστασία Κοτανίδου, τη συμπαράσταση του Βαγγέλη Μαρινάκη και φυσικά του αγαπημένου της συζύγου Nίκου Τσάκου, ο οποίος ήταν συνέχεια πλάι της.
«Γυρνώντας από ένα ταξίδι στο Λονδίνο, στα μέσα Μαρτίου αρρώστησα κι εγώ από τον γνωστό ιό! Φοβήθηκα πολύ ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα» εξηγεί η ίδια, ευχαριστώντας τη γιατρό της Αναστασία Κοτανίδου που τη βοήθησε να γίνει καλά. Η ίδια ευχαριστεί και τον φίλο της Βαγγέλη Μαρινάκη, όχι μόνο γιατί της σύστησε την κορυφαία γιατρό, αλλά και για τις καθημερινές συμβουλές του και το κουράγιο που της έδινε για να αντιμετωπίσει την ασθένεια που είχε περάσει και ο ίδιος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ξεκίνησε το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις 2025
- Εντυπωσιασμένος από την εξέλιξη του Flyover δήλωσε ο Κ. Χατζηδάκης – Στο 30% η πρόοδος των εργασιών με ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2027
- Χρηματιστήριο: Μύθοι και αλήθειες για μεγάλη διόρθωση στην αγορά – Το play μέχρι τις 7 Οκτωβρίου
- «Μέρισμα της σταθερότητας» το πακέτο μέτρων που θα ανακοινώσει απόψε ο πρωθυπουργός, κατά τον υπουργό Οικονομίας, Κ.Πιερρακάκη
