• LIFE&STYLE

    Η συγκινητική ανάρτηση της Μέγκαν Μαρκλ για τα γενέθλια του πρίγκιπα Χάρι (pics)

    • NewsRoom

    Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ


    Τα 35 χρόνια του έκλεισε χθες ο πρίγκιπας Χάρι, που είχε τα γενέθλιά του, με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ να μοιράζεται το ευτυχές γεγονός στο Instagram με μία ιδιαίτερα τρυφερή ανάρτηση για τον «καλύτερο σύζυγο και πατέρα», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

    Συγκεκριμένα, η δούκισσα του Σάσεξ, προκειμένου να ευχηθεί στον σύζυγό της για τα γενέθλιά του, μοιράστηκε, στον επίσημο λογαριασμό του βασιλικού ζεύγους στο Instagram ένα φωτογραφικό κολάζ, με διάφορες στιγμές της ζωής του πρίγκιπα, από τα βρεφικά του χρόνια, έως και το παρόν, που είναι πλέον σύζυγος και πατέρας.

    Στο φωτογραφικό κολάζ, μάλιστα, η Μέγκαν Μαρκλ συμπεριέλαβε και μια αδημοσίευτη, έως τώρα, φωτογραφία του μικρού Άρτσι.

    Το κολάζ αποτελούνταν από 9 διαφορετικές φωτογραφίες που λειτουργούν ουσιαστικά σαν εξιστόρηση της ζωής του πρίγκιπα Χάρι, αφού τον απεικονίζουν σε όλες τις φάσεις της ζωής του. Η αφήγηση του κολάζ ξεκινά από τον πρίγκιπα και δούκα του Σάσεξ να είναι βρέφος στην αγκαλιά της μητέρας του, Νταϊάνα, και συνεχίζει με τον ίδιο ως μαθητή, στρατιώτη, γαμπρό στο πλευρό της Μέγκαν Μαρκλ, ενώ καταλήγει στο αδημοσίευτο στιγμιότυπο του ίδιου με τη σύζυγό του και τον μικρό Άρτσι. Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι ένα στιγμιότυπο από τη βάφτιση του μικρού πρίγκιπα, κατά το οποίο ο Άρτσι βρίσκεται στην αγκαλιά της μητέρας του, ενώ ο Χάρι είναι σκυμμένος μπροστά τους και κοιτάει τρυφερά τον γιο του.

    Το κολάζ φωτογραφιών από την ζωή του πρίγκιπα Χάρι που μοιράστηκε η Μέγκαν Μαρκλ για τα γενέθλιά του

    Υπενθυμίζεται ότι η βάφτιση του πρίγκιπα Άρτσι έλαβε χώρα τον περασμένο Ιούλιο, κάτω από άκρα μυστικότητα και μακριά από τηλεοπτικές κάμερες, γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στους πιστούς οπαδούς της βασιλικής οικογένειας, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν ότι ήθελαν να δουν το μωρό, με το επιχείρημα, μάλιστα, ότι ο αγγλικός λαός είναι εκείνος που πλήρωσε την ανακαίνιση της νέας τους κατοικίας, στο Φρόγκμορ Κότατζ.

    Στη λεζάντα που συνόδευε το τρυφερό κολάζ, η δούκισσα του Σάσεξ έγραφε «Εύχομαι Χρόνια Πολλά στην Αυτού Υψηλότητα πρίγκιπα Χάρι, δούκα του Σάσεξ. Ένα μήνυμα για τον δούκα του Σάσεξ για τα γενέθλιά του: Η αφοσίωσή σου στις αιτίες που σε απασχολούν τόσο πολύ, με εμπνέει κάθε μέρα. Είσαι ο καλύτερος σύζυγος και ο πιο καταπληκτικός μπαμπάς στον γιο μας. Σε αγαπάμε. Χαρούμενα Γενέθλια».

    Στον πρίγκιπα ευχήθηκε και το ζεύγος Ουίλιαμ και Κέιτ

    Για τα γενέθλια του πρίγκιπα Χάρι, ωστόσο, τις δικές τους ευχές έστειλαν και ο αδελφός του, πρίγκιπας Ουίλιαμ, με την σύζυγό του, Κέιτ Μίντλετον. Στο μήνυμα που κοινοποίησαν ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ, συμπεριλαμβανόταν η ευχή: «Ευχόμαστε χαρούμενα γενέθλια στον δούκα του Σάσεξ», ενώ η δημοσίευση συνοδευόταν και από μία φωτογραφία των δύο αδερφών να χαμογελούν ο ένας στον άλλον.

    Η ανάρτηση του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον για τα γενέθλια του πρίγκιπα Χάρι
    Σημειώνεται ότι η ανταλλαγή τρυφερών μηνυμάτων μεταξύ του πριγκιπικού ζεύγους της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι έχει αναχθεί πλέον σε αγαπημένη συνήθεια, ιδιαιτέρως από τότε που το ζευγάρι διαχώρισε τον λογαριασμό του από εκείνον του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

    Ενδεικτικά αναφέρεται ότι, τον περασμένο Αύγουστο, ο Χάρι θέλησε να αποτίσει φόρο τιμής στην σύζυγό του για τα γενέθλιά της, κοινοποιώντας μια φωτογραφία της που τραβήχτηκε κατά την βασιλική περιοδεία τους στο Μαρόκο. Ο Χάρι, στην εν λόγω ανάρτηση, αποκάλεσε την Μέγκαν Μαρκλ «καταπληκτική σύζυγο» και την ευχαρίστησε που είναι μαζί του σε «αυτή την περιπέτεια».

    Η ανάρτηση που είχε κάνει ο πρίγκιπας Χάρι για τα γενέθλια της Μέγκαν Μαρκλ

    Λίγο καιρό νωρίτερα, το ζευγάρι είχε ευχηθεί στον μεγαλύτερο γιο του πρίγκιπα Ουίλιαμ, πρίγκιπα Τζορτζ για τα γενέθλιά του, φροντίζοντας ωστόσο να μην αναφέρει πουθενά το όνομά του, καθώς, στα γενέθλια της Σάρλοτ και του Λούις, είχε γράψει σκέτα τα ονόματά τους, χωρίς το διακριτικό «πρίγκιπας» ή «πριγκίπισσα», κάτι που είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια.



    ΣΧΟΛΙΑ