• LIFE&STYLE

    Οι Pussycat Dolls έκαναν το πιο δυναμικό comeback και έβαλαν φωτιά στο X Factor

    • NewsRoom


    Μετά από 9 χρόνια από την διάλυση τους, το μουσικό girl group Pussycat Dolls ενώνεται και ετοιμάζεται για νέες μουσικές περιπέτειες, συναυλίες και περιοδείες.

    Οι φήμες οργίαζαν εδώ και καιρό.  Πλέον, η ίδια η Nicole Scherzinger επιβεβαίωσε την είδηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, δηλώνοντας ενθουσιασμένη που θα συνεργαστεί ξανά με τις Ashley Roberts, Kimberly Wyatt, Carmit Bachar και Jessica Sutta. Βέβαια, από το δυναμικό comeback λείπει ένα βασικό μέλος, η Melody Thornton, που πολλές φορές καταφέρθηκε κατά της βασικής τραγουδίστριας του group, Nicole, τόσο κατά τη διάρκεια συναυλιών τους όσο και μέσω των social media.

    View this post on Instagram

    #PCDReunion 💖

    A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

    Πριν από λίγες ημέρες έκαναν και την πρώτη τους εμφάνιση μαζί, τραγουδώντας live στο βρετανικό X-Factor. Τα μέλη του συγκροτήματος φορούσαν κάποιες αρκετά αποκαλυπτικές ολόσωμες φόρμες. Μάλιστα, αυτή η εμφάνιση του girl group ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων του τηλεοπτικού κοινού καθώς θεωρήθηκε ακατάλληλη για την ώρα που το μουσικό ριάλιτι βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα, όπως αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα.

     



    ΣΧΟΛΙΑ