• LIFE&STYLE

    Οι πρωταγωνιστές του «ροζ» σκανδάλου με την παρουσιάστρια μιλούν για πρώτη φορά (video)

    • NewsRoom

    Το ζευγάρι μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου


    Το γύρο του διαδικτύου κάνει η υπόθεση με την παρουσιάστρια που αποτελεί την «πέτρα του σκανδάλου» στο γάμο ενός κάμερα-μαν και μιας σκηνοθέτριας.

    Όπως έγινε γνωστό, η παρουσιάστρια, η οποία σύμφωνα με την απατημένη σύζυγο, δεν εργάζεται στην ΕΡΤ, αλλά στο κανάλι της Βουλής, διατηρούσε παράνομο δεσμό με κάμερα-μαν της Βουλής, ενώ οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, καθώς κατηγορείται ότι γρονθοκόπησε την σκηνοθέτρια/floor manager και απατημένη σύζυγο.

    Μόλις λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, το ζευγάρι μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» προκειμένου να διηγηθούν όλα όσα έγιναν με δικά τους λόγια.

    Η floor manager Σοφία δήλωσε μεταξύ άλλων:

    «Είναι μια άρρωστη, είναι μία διεφθαρμένη. Σε όποιο σπίτι και να μπει θα το διαλύσει… Δεν έχει καμία σχέση με την ΕΡΤ. Είναι υπάλληλος και παρουσιάστρια της Βουλής! Ο άνδρας μου είναι στη Βουλή. Έχει υποβάλει την παραίτησή του και έχουν πέσει πάνω του να μην παραιτηθεί.

    Τον Δημήτρη τον πολιορκούσε από τον Μάρτιο, Απρίλιο για να φτάσει να κάνει ο Δημήτρης παιχνίδι μαζί της μέσα στον Σεπτέμβριο».

    Από την μεριά του ο κάμερα-μαν Δημήτρης υποστήριξε ότι:

    «Προσπάθησε να με προσεγγίσει για να της αλλάξω το δημιουργικό της εκπομπής της… Άρχισε να πετάει δηλητήριο μέχρι να αποδομήσει τη γυναίκα μου και να μπει μες το μυαλό μου.

    Πίστευα ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος μπορεί να μιλήσει και να πει δύο λόγια για κάποιον, ο οποίος επαγγελματικά μπορεί να σταθεί μες τη Βουλή.

    Αυτό το εκμεταλλεύτηκε γιατί αυτή ήταν εμένα η ανάγκη μου, δεν είχα ανάγκη να πάω με τη συγκεκριμένη κυρία.

    Βρεθήκαμε στην οικία της, χτύπαγε η Σοφία να κατέβει κάτω, αυτή δεν κατέβαινε. Οπότε, αναγκάστηκα να της στείλω ένα sms, λέγοντάς της ότι με έχει διώξει η σύζυγός μου».

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ